Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 90 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arviostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.

 

Haemme Itä-Suomen alueelle

MYYNNIN ALUEPÄÄLLIKKÖÄ


myymään keittiölaitteita ja -ratkaisuja ammattikeittiöille. Laite- ja konseptiratkaisumme ovat jo käytössä lukuisissa maamme ammattikeittiöissä. Olet tuloshakuinen ja kannat vastuun myynnin tavoitteiden saavuttamisesta. Palat halusta auttaa asiakasta löytämään aina tarkoitukseensa parhaan ratkaisun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaamisella saat asiakkaan luottamuksen. Haluat kehittyä tuotteiden ja palveluiden syväosaajaksi, jolloin parhaiten autat asiakastamme menestymään. Työpisteesi sijaitsee Kuopion aluekonttorissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
■ ammattikeittiöalan koulutusta
■ usean vuoden työkokemuksen tuomaa ammattikeittiöiden ja asiakkaiden tuntemusta
■ innovatiivista lähestymistapaa
■ pitkäjänteistä, suunnitelmallista työtapaa, myyntihenkisyyttä ja hyvää palveluasennetta
■ projektityöskentelyn hallitsemista
■ huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta

Eduksesi luetaan
■ englannin, ruotsin tai venäjän kielen osaaminen

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä mukavien asiakkaiden, kilpailukykyisten tuotteiden sekä palveluiden parissa. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antero Salo puh. 020 439 4631. Täytä sähköinen hakemus 17.12.2017 mennessä tästä linkistä. Kanditaattien haastattelut tapahtuvat vuoden vaihteen jälkeen viikolla 2.


Haemme Kaakkois-Suomen alueelle

HUOLTOASENTAJAA


Olet nappivalinta, jos omaat taustaa laitehuollosta sekä pidät itsenäisestä ja vaihtelevasta työstä. Tehtäviisi sisältyvät ammattikeittiölaitteiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt asiakkaiden keittiössä. Huollon tukikohtana toimii Kotka, mutta sinun asuinpaikkasi voi olla myös esim. Kouvolassa.

Toivomme sinulta
■ sähköasentajan koulutusta ja 2 vuoden työkokemusta itsenäisestä laitehuollosta asiakkaan tiloissa
■ ajokorttia ja valmiutta liikkuvaan työhön
■ asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja yhteistyökykyä
■ joustavuutta ja intoa oppia uutta

Eduksesi luetaan
■ jäähdytystekniikan osaaminen ja kylmälupa yli tai alle 3 kg
■ englanninkielen taito

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan ryhmään, iloisten ihmisten pariin. Tarjoamme sinulle ison talon etujen lisäksi keskeisen näköalapaikan ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen ja tarjoamme jatkuvan koulutuksen uusimman laiteteknologian saloihin sekä monipuolisen työkentän mukavien asiakkaiden parissa.

Haku tapahtuu yhteistyökumppanimme Opteamin kautta 21.12.2017 mennessä, laitathan hakemuksesi linkin kautta.
Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle