Metos on ollut jo lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Olemme markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuulumme ALI-ryhmään. Metoslaisia on noin 750 kymmenessä eri maassa.

 

Missio ja arvot

100 vuotta suomalaisia ammattikeittiöitä

Tehtävämme on auttaa ammattikeittiöitä menestymään.

Metoksen tuotenimeen yhdistetty Kitchen Intelligence kertoo pyrkimyksestämme kohottaa ammattikeittiöiden suorituskykyä. Kattavan laitevalikoiman lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden laajimman palvelupaketin. Keittiösuunnittelu, koulutus sekä huoltopalvelut takaavat sen, että asiakas saa täyden hyödyn tekemästään investoinnista.

 

Arvomme

Asiakaslähtöisyys

Kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Selvitämme asiakkaidemme vaatimukset ja tarpeet huolellisesti ja varmistamme näin oikeat lähtötiedot. Keräämme aktiivisesti asiakaspalautetta ja hyödynnämme sitä toiminnassamme.

Osaaminen

Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme ammattikeittiöiden prosesseihin sekä tuoteteknologiaan. Kehitämme aktiivisesti uusia ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden kilpailukykyä. Kehitämme aktiivisesti omia prosesseja, jotta voimme tarjota ratkaisumme entistä tuottavammin ja taloudellisemmin.

Jatkuvuus

Toimitamme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka ovat kokonaistaloudellisesti edullisia koko niiden elinkaaren ajan. Luomme ja ylläpidämme pitkäaikaisia asiakassuhteita. Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että Metos on haluttu yhteistyökumppani.