Metos on ollut jo lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Olemme markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuulumme ALI-ryhmään. Metoslaisia on noin 750 kymmenessä eri maassa.

 

Asennuspalvelu

Saat meiltä keittiösi ja laitteesi myös asennettuna – avaimet käteen

Asennuspalvelu

Meiltä voit ostaa yhden laitteen tai kokonaisen keittiön asennettuna avaimet käteen -periaatteella. Asennuksista vastaa projektiosastomme ja asennuksiin erikoistuneet asennusryhmämme sovittujen ehtojen mukaan. Verkkokaupastamme voit tilata osan tuotteista asennettuna. Näiden tuotteiden kohdalla voidaan valita ”Pelkkä tuote”, ”Tuote ja asennus” tai ”Tuote, asennus ja kierrätys”. Yksittäisen laitteen asennus sisältää kytkennät olemassa oleviin sähkö-, vesi- ja viemäröintipisteisiin.

 

Alueellinen projektivalvonta

Alueellinen projektivalvonta varmistaa toimituksen onnistumisen aikataulujen, mitoitusten ja työmaavalmiuden osalta. Mittatarkistuksista vastaa projektiosastomme. Asennuksen ajoitus sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa ja annamme asiakkaallemme asennukseen liittyvää neuvontapalvelua. Tarvittaessa suoritamme myös laitteiden koekäytön.

Uudisrakennuksen tai saneerauskohteen urakointi on vahva osaamisalueemme aina sopimusten solmimisesta kohteen luovutukseen saakka ja edelleen ylläpitävään huoltoon. Projektiorganisaatiomme toimii aluemyynnin rinnalla kaikkialla Suomessa. Paikallinen projektipäällikkö on yhteistyökumppanisi, joka varmistaa sekä raportoi hankkeen etenemisen aikataulun ja sopimuksen mukaisesti.

Asennus
Kitchen Intelligence

Soita meille

Vaihde
020 439 13
Puhelinmyynti
020 300 900
Varaosat
020 439 4456
Huolto
020 300 300
Koulutus
020 300 100

Projektin hoito

Alueesi projektipäällikkö on yhteyshenkilösi asennuspalvelussa.
Lauri Saarikoski

Projektipäällikkö Uusimaa

Lauri Saarikoski
Projektipäällikkö
Petri Hara

Projektipäällikkö Länsi-Suomi

Petri Hara
Projektipäällikkö
Mika Marttinen

Projektipäällikkö Itä-Suomi

Mika Marttinen
Projektipäällikkö
no_pic

Projektipäällikkö Lappi ja Pohjois-Pohjanmaa

Matti Mikkola
Projektipäällikkö
Mirva Saarinen

Asennuskuvat, mitoitukset

Mirva Saarinen
Asennuskuvat, mitoitukset