Metos Professional Kitchen Planner on helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla voit suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopivan ammattikeittiön.

Metos Professional Kitchen Planner laitekirjastossa on symbolit 600 keskeisimmälle laitteelle. Näiden avulla voit hahmottaa keittiösi tilankäyttöä ja kustannuksia. Voit piirtää kuvaan keittiösi seinärakenteet, jonka jälkeen voit poimia siihen haluamasi laitteet ja salin kalusteet. Valitsemalla 3D-näkymän, voit tarkastella miltä suunnitelma näyttää eri kuvakulmista. Voit ottaa suunnitelmasta tulosteita ja tallentaa sen myöhempää muokkaamista varten. Saat ohjelman käyttöösi veloituksetta lataamalla sen koneellesi alla olevasta linkistä. Sovellus toimii PC- ja Mac-laitteissa, joissa on näppäimistö ja hiiri.

Sovellus tarvitsee toimiakseen Adobe AIR SDK alustan. Jos sinulla ei ole Adobe AIR asennettuna, saat ladattua sen alla olevasta linkistä.
Asenna ensin Adobe AIR, sen jälkeen Metos Professional Kitchen Planner sovellus.
Huomioithan, että ohjelman laitesymbolit ovat suunnittelukäyttöä palvelevia mallituotteita. Keittiöprojektin rakennusteknisiä tarpeita palvelevat kuvat sekä tarjous laaditaan aina kyseisellä hetkellä valikoimassa olevien laitteiden pohjalta. Kun tarvitset keittiöprojektissasi apua, on Metoksen ammattitaitoinen suunnittelupalvelu käytössäsi. Voit lähettää laatimasi kuvan meille, niin laadimme sen pohjalta tarkemman keittiösuunnitelman ja teemme kokonaisuudesta tarjouksen.