Messupäivät tulevat tarjoamaan ohjelmaa 21 demopisteellä kaikille ammattikeittiöiden ammattilaisille ja asiantuntijoille. Lukuisissa laitedemoissa havainnollistamme, miten ratkaisumme parantavat ruokatuotantoasi ja pääset kysymään asiantuntijoilta erilaisista valmistusmenetelmistä. Luvassa myös Outletin erikoistarjouksia, ajankohtainen luento, tehdaskierros, hyvää ruokaa sekä iloisia jälleennäkemisiä, unohtamatta verkostoitumista.

Varaa myös paikkasi luennolle!

Ammattikeittiöiden suunnittelutoimisto DesignLimestä, toimitusjohtaja Merja Salminen kertoo ruokapalveluiden ja ammattikeittiöiden suunnittelusta muutosten keskellä. Porvoon kaupungin keskuskeittiön tuotantopäällikkö Johannes Lohi kertoo Porvoon keskuskeittiön kylmävalmistuksesta. Luento on molempina päivinä klo 14.

Valitse messupäivä ja ilmoittaudu tästä:

Tässä poimintoja messupäivien tapahtumista:

  • Messupäiviä juontamassa keittiömestari ja yrittäjä Aki Wahlman
  • Suomen Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkela grillaa tiriseviä herkkuja kaasu-laavakivigrillillä
  • Vuoden Kokki 2021 Kim Päivästö valmistaa ruokia ultraäänellä
  • Vuoden Tarjoilija 2021 Henna Kolehmainen valmistaa baarissamme mitä maistuvampia drinkkejä infuusiovakumoiduista raaka-aineista
  • Barista Jari Pennanen valmistaa kahvia näyttävällä ModBar-kahvijärjestelmällä
  • Burgermestari 2021 Tuomo Koskinen loihtii TopBox-myyntiyksikössä X-Oven -puuhiiliuunilla burgereita
  • JJ’s BBQ:n ruokavaunusta tarjoillaan Street Foodia
  • Pizzanvalmistus alusta loppuun taitavan Pizza-kokin johdattelemana
  • Sushimestarin opit suurempaankin sushituotantoon
  • Kauniit ja suussa sulavat Gelatot, reseptistä tarjoiluun, Gelatomestarin johdattelemana
  • Vinkkejä iCombi-yhdistelmäuunin tehokkaaseen käyttöön
  • Metos Proveno & ruoantuotantokonsepti – näe DiagoMix-sekoitus ja uusi nonstop-venttiilijärjestelmä käytännössä
  • Tule kuulemaan Metos-huoltosopimuksen eduista
  • Tutustu SmartKitchen-omavalvontaan ja hävikkivaakaan käytännössä
  • Maista tirisevän herkullista painerasvakanaa uusitulla konseptilla
  • Tutustu miten Multiwasher-vaununpesukone taipuu moneen
  • Tule kuulemaan mitä uusi ruoankuljetusvaunu Burlodge Logiko tarjoaa käyttäjälleen
  • Teeaika! Tule nauttimaan japanilaisesta teehetkestä
  • Vinkit vihannesleikkureiden tehokkaaseen käyttöön ja terien valintaan, myös uusi RG-300i -vihannesleikkuri
  • Tule näkemään miten uusi Metos MixPan on enemmän kuin paistinpannu
  • Tule kuulemaan miten ergonomiset apuvälineet auttavat raskasta keittiötyötä
  • Uudet pikajäähdytys-/pakastuskaapit sekä näppärä monitoimilaite ensiesittelyssä
  • Mukana myös Suomen Keittiömestarit ry esittelemässä yhdistyksensä toimintaa

 

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

Messuille pääset kätevästi Keravan asemalta pitkin päivää kulkevalla messubussilla, reittinä Keravan asema – Metos Center – Keravan asema. Messubussin aikataulu ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Metos Center sijaitsee Keravalla, osoitteessa Ahjonkaarre.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Varaa myös paikkasi luennolle!

Ammattikeittiöiden suunnittelutoimisto DesignLimestä, toimitusjohtaja Merja Salminen kertoo ruokapalveluiden ja ammattikeittiöiden suunnittelusta muutosten keskellä. Porvoon kaupungin keskuskeittiön tuotantopäällikkö Johannes Lohi kertoo Porvoon keskuskeittiön kylmävalmistuksesta. Luento on molempina päivinä klo 14.

Valitse messupäivä ja ilmoittaudu tästä:

Tässä poimintoja messupäivien tapahtumista:

  • Messupäiviä juontamassa keittiömestari ja yrittäjä Aki Wahlman
  • Suomen Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkela grillaa tiriseviä herkkuja kaasu-laavakivigrillillä
  • Vuoden Kokki 2021 Kim Päivästö valmistaa ruokia ultraäänellä
  • Vuoden Tarjoilija 2021 Henna Kolehmainen valmistaa baarissamme mitä maistuvampia drinkkejä infuusiovakumoiduista raaka-aineista
  • Barista Jari Pennanen valmistaa kahvia näyttävällä ModBar-kahvijärjestelmällä
  • Burgermestari 2021 Tuomo Koskinen loihtii TopBox-myyntiyksikössä X-Oven -puuhiiliuunilla burgereita
  • JJ’s BBQ:n ruokavaunusta tarjoillaan Street Foodia
  • Pizzanvalmistus alusta loppuun taitavan Pizza-kokin johdattelemana
  • Sushimestarin opit suurempaankin sushituotantoon
  • Kauniit ja suussa sulavat Gelatot, reseptistä tarjoiluun, Gelatomestarin johdattelemana
  • Vinkkejä iCombi-yhdistelmäuunin tehokkaaseen käyttöön
  • Metos Proveno & ruoantuotantokonsepti – näe DiagoMix-sekoitus ja uusi nonstop-venttiilijärjestelmä käytännössä
  • Tule kuulemaan Metos-huoltosopimuksen eduista
  • Tutustu SmartKitchen-omavalvontaan ja hävikkivaakaan käytännössä
  • Maista tirisevän herkullista painerasvakanaa uusitulla konseptilla
  • Tutustu miten Multiwasher-vaununpesukone taipuu moneen
  • Tule kuulemaan mitä uusi ruoankuljetusvaunu Burlodge Logiko tarjoaa käyttäjälleen
  • Teeaika! Tule nauttimaan japanilaisesta teehetkestä
  • Vinkit vihannesleikkureiden tehokkaaseen käyttöön ja terien valintaan, myös uusi RG-300i -vihannesleikkuri
  • Tule näkemään miten uusi Metos MixPan on enemmän kuin paistinpannu
  • Tule kuulemaan miten ergonomiset apuvälineet auttavat raskasta keittiötyötä
  • Uudet pikajäähdytys-/pakastuskaapit sekä näppärä monitoimilaite ensiesittelyssä
  • Mukana myös Suomen Keittiömestarit ry esittelemässä yhdistyksensä toimintaa

 

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

Messuille pääset kätevästi Keravan asemalta pitkin päivää kulkevalla messubussilla, reittinä Keravan asema – Metos Center – Keravan asema. Messubussin aikataulu ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Metos Center sijaitsee Keravalla, osoitteessa Ahjonkaarre.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.