Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

MyKitchen on keittiösi sähköinen huoltokirja ja paljon muuta

15.04,2020 Neuvokit

MyKitchen kerää ajantasaisen tiedon yhteen paikkaan helposti saataville

Jokaiseen Metos-kokonaiskeittiötoimitukseen kuuluu MyKitchen -huoltokirja. Nettiselaimella toimiva MyKitchen-käyttöliittymä toimitetaan käyttäjälle keittiön luovutuksen tai kouluttajan antaman laitekoulutuksen yhteydessä. MyKitchen sisältää kaikkien laitteiden käyttöohjeet. Ohjeet eivät katoa ja vuosienkin päästä löydät täältä aina laitekohtaiset hoito-ohjeet. Lisäksi ohjeisiin tulleet muutokset ja lisäykset päivittyvät dokumentteihin automaattisesti.

A-tunnus yksilöi laitteen

Dokumenttien lisäksi kaikki tehty huoltotyö tallentuu välittömästi kunkin laitteen yksilölliseen huoltohistoriaan. Laitekohtaisten identifiointitunnusten eli niin sanottujen A-tunnusten ansiosta yksilöllinen huoltotieto on luettavissa laitteen koko elinkaaren ajalta. Huoltohistorian avulla voidaan arvioida myös ikääntyvän laitteen toimintavarmuutta ja budjetoida ennakoivaa huoltoa. Keittiössä kunkin laitteen voi tunnistaa siihen kiinnitetystä kiinnitettynä viivakooditarrrasta, jossa on A:lla alkava tunnus. Näin esimerkiksi lukuisista uuneista tai jääkaapaista voidaan nopeasti tunnistaa juuri se laite, jonka tietoja tarvitaan.

MyKitchenistä löydät myös muun muasa ruostumattoman teräksen hoito-ohjeet. Käyttöliittymä kehittyy edelleen ja tulevaisuus tuo sinne kaikkea keittiölle käytännöllistä ja hyödyllistä tullessaan.