Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Deliberi – maukasta ja viihtyisää

30.01,2022 Referenssit
Keittiöpäällikkö Matias Rantaeskola vastaa Deliberin ruokatuotteesta ja on aina siellä missä eniten tarvitaan, välillä salissa, välillä keittiössä. Hansakorttelin Deliberi avasi ovensa 11.11.2021.

Keittiöpäällikkö Matias Rantaeskola vastaa Deliberin ruokatuotteesta ja on aina siellä missä eniten tarvitaan, välillä salissa, välillä keittiössä. Turun Hansakorttelin Deliberi avasi ovensa 11.11.2021.

Metos uutiset kävi tutustumassa Turun Hansakortteliin juuri avattuun Deliberiin. Ensimmäinen Deliberi syntyi vuonna 2016 Vantaalla viihdekeskus Flamingoon ja seuraava Helsingin Keskuskadulle WTC-talon alakertaan vuonna 2017 ja pian seurasi laajentuminen edelleen Vantaalle Jumboon sekä Espoossa kauppakeskus Ainoaan ja Isoon Omenaan nyt Turun Hansakorttelin ollessa ketjun kuudes piste. Delibereissä yhdistyy omalla ainutlaatuisella tavalla monipuolinen ruoka- ja juomamaailma. Deliberin tunnistaa sen eksoottisesta sisustuksesta, joka tarjoaa asiakkaalle erilaisia viihtyisiä tilaratkaisuja niin lounaan, välipalan kuin illallisen kuten myös hyvien juomien nautiskelun parissa ystävien seurassa.

Yrittäjä Noora Himberg-Rantaeskola kehittää konseptia ja ideoi Deliberien sisustuksen yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa. Kokemusta on karttunut matkan varrelta ja Hansakorttelin Deliberi saa kyllä ohikulkijoiden katseet kääntymään ja ovet aukeamaan tiuhaan. Herkullinen ruokatuote on kuitenkin se, joka saa asiakkaat palaamaan yhä uudelleen.

Yrittäjä Noora Himberg-Rantaeskola kehittää konseptia ja ideoi Deliberien sisustuksen yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa. Kokemusta on karttunut matkan varrelta ja Hansakorttelin Deliberi saa kyllä ohikulkijoiden katseet kääntymään ja ovet aukeamaan tiuhaan. Herkullinen ruokatuote on kuitenkin se, joka saa asiakkaat palaamaan yhä uudelleen.

Uusi Hansakorttelin Deliberi sijoittuu kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on tarjolla lautasannoksena tarjottavaan lounaaseen kuuluva runsas salaattipöytä ja alakerran vitriineistä löytyy pieneen nälkään valmiita salaattiannoksia, lankkupizzaa ja erilaisia pintxoja kuten myös makeita sweet pintxoja. Lounasvaihtoehtoja on useita listan sisältäessä myös ison valikoiman bowleja ja burgereita sekä salaatteja. Illan herkut ovat tarjolla menussa, josta takuulla löytyy herkullinen vaihtoehto jokaiseen nälkään. Juomatarjontaan kuuluu samppanja, erikoisoluet, erikoiskahvit ja raikkaat drinkit. Deliberi panostaa ruoan korkeaan laatuun ja terveellisyyteen. Lisäksi annokset ovat yhtä näyttäviä ja juomat yhtä pirskahtelevia kuin Deliberin sisustuskin. Espoon, Helsingin ja Turun Delibereistä annokset saa tilata kotiin noudettaviksi tai sitten kotiin tuotuina Foodora-palvelun kautta.

Juomatarjontaan kuuluu samppanja, erikoisoluet, erikoiskahvit ja raikkaat drinkit. Deliberi panostaa ruoan korkeaan laatuun ja terveellisyyteen. Lisäksi annokset ovat yhtä näyttäviä ja juomat yhtä pirskahtelevia kuin Deliberin sisustuskin. Espoon, Helsingin ja Turun Delibereistä annokset saa tilata kotiin noudettaviksi tai sitten kotiin tuotuina Foodora-palvelun kautta.

Juomatarjontaan kuuluu samppanja, erikoisoluet, erikoiskahvit ja raikkaat drinkit. Deliberi panostaa ruoan korkeaan laatuun ja terveellisyyteen. Lisäksi annokset ovat yhtä näyttäviä ja juomat yhtä pirskahtelevia kuin Deliberin sisustuskin. Avokeittiö avautuu yläkerran saliin. Lounas tarjoillaan pöytiin valmiina lautasannoksina. Alusalatti haetaan runsaasta salaattipöydästä.

– Kaikki pisteemme olivat aikaisemmin pääkaupunkiseudulla ja kun itse asumme Naantalissa, pitkään oli mielessä saada Deliberi myös tänne kotikentälle. Hansakorttelista tutkittiin ajan kanssa eri tilavaihtoehtoja ja sitten löytyi meille tämä torin suuntaan avautuva tila, kertoo Matias Rantaeskola.

– Toki kahdessa kerroksessa oleva tila tuntui alkuun haastavalta. Suurin trafiikki on tässä alhaalla, mutta asiakkaat ovat nopeasti löytäneet yläkertaan. Sieltä on mukava katsella torin ja kauppakeskuksen vilinää, jatkaa Matias.

– Konseptimme on ”puoli-itsepalvelu”, jossa tilaukset tehdään tiskeiltä. Tästä alhaalta saa pizzat ja pintxot mukaan ja se mitä tulee keittiöstä, toimitetaan pöytään. Ruokatilauksen voi tehdä sekä alakerran että yläkerran myyntipisteiltä. Kauppakeskuksessa kun ollaan pitää saada asiakasvirta kulkemaan ripeästi, eli asiakkaan ei tarvitse odottaa pöydässä, että joku hakee tilauksen ja vastaavasti sitten tuo laskun. On helppo tulla ja lähteä. Toki jos joku haluaa toisen oluen, kyllä sen hänelle viemme myös pöytään, pyritään aina toimimaan hyvä palvelu edellä.

Uusi Hansakorttelin Deliberi sijoittuu kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on tarjolla lautasannoksena tarjottavaan lounaaseen kuuluva runsas salaattipöytä ja alakerran vitriineistä löytyy pieneen nälkään valmiita salaattiannoksia, lankkupizzaa ja erilaisia pintxoja kuten myös makeita sweet pintxoja. Lounasvaihtoehtoja on useita listan sisältäessä myös ison valikoiman bowleja ja burgereita sekä salaatteja.

Uusi Hansakorttelin Deliberi sijoittuu kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on tarjolla lautasannoksena tarjottavaan lounaaseen kuuluva runsas salaattipöytä ja alakerran vitriineistä löytyy pieneen nälkään valmiita salaattiannoksia, lankkupizzaa ja erilaisia pintxoja kuten myös makeita sweet pintxoja. Lounasvaihtoehtoja on useita listan sisältäessä myös ison valikoiman bowleja ja burgereita sekä salaatteja. Yläkerrasta on upeat näkymät Kauppatorille.

Deliberin tuotteet ovat kaikissa toimipisteissä samoja. Tavarantoimittajien osalta suositaan kuitenkin paikallisia toimijoita. Tuotekehitystä tehdään ketjun yhteisillä tuotekehityspäivillä, johon osallistuvat kaikkien pisteiden keittiömestarit. Pääosin tuotekehityspäivät pidetään Helsingin Keskuskadun Deliberin tilavassa keittiössä.

– Demokratian keinoin sitten valitaan jatkoon menevät tuotteet. Esimerkiksi jos pitää valita hampurilaissämpylä, jokainen saa tuoda oman suosikkinsa ja sitten äänestetään. Listamme on laadukas ja monipuolinen. Tavoitteenamme on aina yllättää asiakas. Hintatason olemme pitäneet kuitenkin alhaalla ja korkeatasoisen ruokatuotteen ja sisustuksen johdosta moni asiakas onkin yllättynyt edullisista hinnoistamme. Monesti kuulemme uuden asiakkaan sanomana ”vau miten upea paikka, kuinka teillä voi olla näin edulliset hinnat!”

– Suurella innolla odotamme kevättä, ei pelkästään koronan poistumisen takia, vaan tällöin myös uusi Deliberi avautuu Vantaalle Jumbon Stockmannin pääsisäänkäynnin yhteyteen.

Yrittäjä Noora Himberg-Rantaeskola kehittää konseptia ja ideoi Deliberien sisustuksen yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa. Kokemusta on karttunut matkan varrelta ja Hansakorttelin Deliberi saa kyllä ohikulkijoiden katseet kääntymään ja ovet aukeamaan tiuhaan. Herkullinen ruokatuote on kuitenkin se, joka saa asiakkaat palaamaan yhä uudelleen.

Tehokas Metos-keittiö muodostuu kahdesta työtilasta. Upea kaariaukko yhdistää keittiön asiakastilaan. Välissä on lämpölampullinen antotaso pöytiin vietäville lautasannoksille.

Tehokas Metos-keittiö muodostuu kahdesta työtilasta. Upea kaariaukko yhdistää lämpimän keittiön asiakastilaan. Edessä on lämpölampullinen antotaso pöytiin vietäville lautasannoksille. Työpöydät ovat modulaarisen Metos Classic-sarjan kylmä- ja lämpöyksikköjä. Oikealla Metos Flex -induktioliesien jälkeen Metos 650-sarjan rasvakeittimet ja parilla. Yhdistelmäuuneina on yhteenrakennettu Metos iCombiPro -yhdistelmä.

Alakerran upeista vitriineistä löytyy pieneen nälkään valmiita salaattiannoksia, lankkupizzaa ja erilaisia pintxoja kuten myös makeita sweet pintxoja.

Alakerran upeista vitriineistä löytyy pieneen nälkään valmiita salaattiannoksia, lankkupizzaa ja erilaisia pintxoja kuten myös makeita sweet pintxoja. Hansakorttelin Deliberi sijaitsee Kauppatorin vieressä Hansakorttelin sisäänkäynnin välittömässä yhteydessä.

Vitriinien sisältö eli upeat pinxtot vanggitseva katseet'.

Vitriinien sisältö eli upeat pintxot ja pizzat vanggitsevat katseet. Juomatarjontaan kuuluu samppanja, erikoisoluet, erikoiskahvit ja raikkaat drinkit. Vasemmalla päädyssä sweet pintxoja kahvin tai kuplivan kanssa nautittavaksi.

Pintxoista voi kasata itselleen mukavan välipalan. Makuvaihtoehtoja suolaisesta makeaan on runsaasti tarjolla.

Pintxoista voi kasata itselleen mukavan välipalan. Makuvaihtoehtoja suolaisesta makeaan on runsaasti tarjolla.

Hyvä ruoka, kodikas sisustus ja erilaiset mukavat istumaryhmät saavat asiakkaat viihtymään. Näkymä yläkerran ravintolasaleista on niin torille kuin Hansakortteliin.

Hyvä ruoka, kodikas sisustus ja erilaiset mukavat istumaryhmät saavat asiakkaat viihtymään. Näkymä yläkerran ravintolasaleista on niin Kauppatorille kuin Hansakortteliin.