Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Kaaren Kauppahallin ravintolat moneen makuun

01.12,2021 Referenssit
Prisma Kaari Helsingin Kannelmäessä.

Helsingin Kannelmäen Kaari-ostoskeskuksessa sijaitseva S-ryhmän suurin Prisma Kaari on uudistanut ruokatarjontansa grocerant-trendiä mukaillen tuomalla hypermarketin sisälle monipuolisen ravintolakokonaisuuden – Kaaren Kauppahallin ravintolat – koostuen useista erilaisista herkullisilla ravintolakonsepteista. Myös kaupan ruokatori palvelutiskeineen ja näiden yhteydessä oleva oma savustamo on laajentunut ja uudistunut. Kaaren Kauppahallin ravintolat tarjoaa lisäksi rauhallisen ja viihtyisän ravintolasalin ruokailuun – ja sieltä voi myös ostaa kaikkien ravintoloiden ruoat kotiin nautittavaksi. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja ruoan tai välipalan nauttiminen onnistuu näin myös viini- tai olutlasillisen kera.

Prisma Kaaren ravintola tarjoaa maistuvan ruoan ja juoman lisäksi rauhallista oleskelutilaa ostosten lomaan.

Kaaren Kauppahallin ravintolat tarjoavat maistuvan ruoan ja juoman lisäksi rauhallista ja kodikasta oleskelutilaa ruokailu- tai kahvihetkeen ostosten lomassa.

Metos Uutiset kävi tuoreeltaan tutustumassa lokakuun alussa Prismaan avautuneeseen Kaaren Kauppahallin ravintoloihin. Ruokakaupan ja ravintolan rajaa on enää vaikea tunnistaa, ja miksi pitäisikään, koska kaikki ravintolatuotteet saa myös take awayna mukaansa. Uudistuksen jälkeen ensimmäisellä vierailukerralla jää ehkä haukkomaan henkeään kaikkien näiden herkkujen edessä, mutta piankos näistä tuotteista ja palveluista oppii ottamaan ilon irti ja löytää omat suosikkinsa arkea helpottamaan, joko paikan päällä nautiskellen tai perheen kanssa kotona yhteistä ruokahetkeä viettäen.

Kaffepuodin valikoima on nimeänsä laajempi käsittäen juomien, makean sekä suolaisen kahvileivän lisäksi myös salaattilounaan, smörrebröd-vitriinin, lohikeiton valmistettuna talon tapaan oman savustamon kylmäsavulohesta sekä tuplabuffetin valmiiksi täytettyjä herkullisia patonkeja.

Kahvila-ravintola Kaffepuodin valikoima on nimeänsä laajempi käsittäen juomien, makean sekä suolaisen kahvileivän lisäksi myös salaattilounaan, smörrebröd-vitriinin, lohikeiton valmistettuna talon tapaan oman savustamon kylmäsavulohesta sekä tuplabuffetin valmiiksi täytettyjä herkullisia patonkeja.

Prisma Kaaren Kauppahallin ravintolat on kokonaisuus, joka käsittää kahvila-ravintola Kaffepuodin, pizzeria Papa Giovannin, siipiravintola Siipiyhtiön sekä Itsudemon sushi- ja wokravintolan. Kaffepuodin valikoima on nimeänsä laajempi käsittäen juomien, makean sekä suolaisen kahvileivän lisäksi myös salaattilounaan, smörrebröd-vitriinin, lohikeiton valmistettuna talon tapaan oman savustamon kylmäsavulohesta sekä tuplabuffetin valmiiksi täytettyjä herkullisia patonkeja. Papa Giovannin mehevä napolilaistyylinen pizza syntyy omasta ja tuoreesta, kaksi päivää nostatetusta pizzataikinasta. Siipiyhtiö tarjoaa paikan päällä juuri friteerattuja kotimaisia siipiä runsaan lisukevalikoiman kera. Itsudemon herkullista sushia valmistuu lähes tauotta sen avokeittiöstä pitkille jäähdytetyille tarjoilutasoille ja tuoretta wokkia wokataan samaan aikaan avokeittiön toisessa päädyssä lämpimään buffettiin tarjolle.

Uudistus ei koske Kaaren Kauppahallin ravintoloissa sekä herkkutorilla pelkästään konsepteja ja herkullisia tuotteita vaan tärkeää on myös asiakkaan kohtaaminen hyvän palvelun kera. Uudistuksen yhteydessä onkin lisätty myös palvelupisteiden henkilökuntaa avustamaan asiakasta kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä ja toivottamaan tervetulleeksi taas uudestaan!

Papa Giovannin mehevä napolilaistyylinen pizza syntyy tuoreesta omasta kaksi päivää nostatetusta pizzataikinasta.

Keittiöpäällikkö Juha Laine on ollut kehittämässä Papa Giovannin pizzatuotetta. Papa Giovannin mehevä napolilaistyylinen pizza syntyy omasta kaksi päivää nostatetusta pizzataikinasta. Tässä nousee uunista juuri avotulessa paistettu kuohkeareunainen Diavola-pizza. Pizzauuni on kaasukäyttöinen ja pyöriväarinainen Metos Marana, johon on tehty mosaiikkivuoraus paikan päällä.

Papa Giovannin Metos Classic -pizzapöytä. Kuvassa keittiöpäällikkö Juha Laine.

Papa Giovannin Metos Classic -pizzapöytä yläpuolisella kylmäaltaalla. Kaikki täytteet löytyvät tästä työasemasta käsien ulottuvilta ja pizzauuni selän takaa. Kuvassa keittiöpäällikkö Juha Laine.

Kahvila-ravintola Kaffepuodin vitriineistä löytyy tanskalaisia voileipiä ja salaatteja. Palvelulasikko on Metos nwMini Zita.

Kahvila-ravintola Kaffepuodin vitriineistä löytyy myös tanskalaisia voileipiä ja runsas salaattivalikoima. Lasikon vieressä oikealla on tarjolla Kaaren kauppahallin lohikeitto. Palvelulasikko on Metos newMini Zita.

Siipiyhtiö tarjoaa paikan päällä juuri friteerattuja kotimaisia siipiä runsaan lisukevalikoiman kera. Buffetti on toteutettu Metos Nova -drop in laitteilla.

Siipiravintola Siipiyhtiö tarjoaa paikan päällä juuri friteerattuja kotimaisia siipiä runsaan lisukevalikoiman kera. Buffetti on toteutettu Metos Nova -drop in jakelulaitteilla. Taustalla Metos Evo -rasvakeittimet.

Suolaista ja makeaa välipalaa kahvin tai juoman kera. Itsepalveluvitriini on Metos Halo.

Kahvila-ravintola Kaffepuodin linjastosta saa tuoretta paikan päällä tehtyä suolaista ja makeaa välipalaa kahvin tai muun juoman kera. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet. Itsepalveluvitriinin malli on Metos Halo.

Itsudemon herkullista sushia valmistuu lähes tauotta sen avokeittiöstä pitkille jäähdytetyille tarjoilutasoille. Kylmätasot ovat Metoksen antrasiittipintaisia drop in -kylmätasoja.

Itsudemon herkullista sushia valmistuu lähes tauotta sen avokeittiöstä pitkille jäähdytetyille tarjoilutasoille. Kylmätasot ovat Metoksen pinnoitettuja drop in -kylmätasoja. Automaattiset nigri-pyörittäjä ja maki-rullaaja ovat Metos Xtop -sushilaitevalikoimasta.

Itsudemo Asian Express valmistaa tuoretta wokkia ja salaatteja avokeittiön toisessa päädyssä lämpimään buffettiin tarjolle. Lämpö- ja kylmähaude ovat ovat Metos -drop in mallistosta. Kylmäaltaassa on myös puhallus pitämässä tuotteet oikeanlämpöisinä tarjoilun ajan.

Itsudemo Asian Express valmistaa tuoretta wokkia ja salaatteja tarjolle avokeittiön toisessa päädyssä. Lämpö- ja kylmähaude ovat Metos -drop in mallistosta. Kylmäaltaan tehokas puhallus pitää tuotteet oikeanlämpöisinä tarjoilun ajan.

Patonkibuffetissa on runsas valikoima erilaisia paikan päällä tehtyjä ja valmiiksi täytettyjä  patonkeja.

Maukas ja mehevä Papa Giovannin napolilaistyyppinen Diavola-pizza syntyy Metos Marana -pizzauunissa.

Metos iCombiPro -yhdistelmäuuneilla tehdään herkkutorin grillituotteet.

Metos iCombiPro -yhdistelmäuuneilla tehdään herkkutorin grillituotteet.

Herkkutorin palvelutiskien taustakalusteet ovat maalattua ruostumatonta terästä Metoksen Sorsakosken kalustetehtaalta.

Ruokatorin palvelutiskien taustakalusteet ovat mustaksi maalattua ruostumatonta terästä Metoksen Sorsakosken kalustetehtaalta. Linjassa keskellä Metos Dry Ager -lihan mureutuskaappi.