Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Messukeskuksen ravintolamaailma uudistui

13.09,2023 Referenssit

Messukeskuksen uudistunut ravintolamaailma pitää sisällään 15 erilaista ravintolakonseptia sekä tapahtumakohtaisesti räätälöityjä ravintolapalveluja.

NoHo Partnersin ravintoloista jokaiselle jotakin

Tuttujen ravintoloiden listauksesta löytyvät muun muassa Lilla Strindberg, Hanko Aasia sekä suositun ravintola Pihkan uusi konsepti Fair Buffet by Pihka sekä Pihka & Bar. Luvassa on myös liuta uusia ravintoloita, kuten Rooftop Bistro & Cafe, Paddington Pub ja Café Milano. Näiden lisäksi tapahtumiin liittyvät palvelukokonaisuudet, tuotevalikoima sekä messuhallien ravintolat Café Solo ja Café Trio ovat läpikäyneet uudistuksen.

Hyvä ruoka ja juoma inspiroivassa miljöössä ovat yhä tärkeämpi osa onnistunutta tapahtumakokemusta. ”Tavoittelemme korkeatasoista asiakaskokemusta tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja palveluita”, kertoo Messukeskuksen operatiivinen johtaja Toni Niemi.

Vastuullisuus ravintolapalveluissa sekä ruoan korkea laatu, alkuperä ja jäljitettävyys ovat sopimuskumppaneille tärkeitä tavoitteita. Yhteisiin suunnitelmiin kuuluvat myös vastuulliset ja eettisesti kestävät hankinnat, ruokahävikin torjuminen, energiankulutuksen vähentäminen, ympäristöä säästävien pakkausmateriaalien hyödyntäminen ja tehokas kierrätys.

Ravintoloiden laitetoimittajaksi valikoitui Metos. ”Metoksen laitteet ovat kestäviä, laadukkaita ja energiatehokkaita. Sen lisäksi tarjoamme koko elinkaaren kestävät palvelut keittiön suunnittelusta kierrätykseen, joten sovimme täydellisesti laitetoimittajaksi”, toteaa Metoksen myyntipäällikkö Olli Vuori.

Ravintolayhtiö NoHo Partners valittiin Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi 1.7.2023 alkaen. Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus, jonka järjestämissä kotimaisissa sekä kansainvälisissä tapahtumissa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää.

Tutustu Messukeskuksen ravintoloihin

Haluatko lisätietoja tuotteistamme? Ota yhteyttä myyntiimme!