Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Triplan ravintolamaailma on auennut

15.04,2020 Referenssit

Metos on yhteistyökumppanina valtaosalle kauppakeskus Triplan ravintoloista

Lokakuussa 2019 avautunut Mall of Tripla on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus ja kautta aikojen Suomen yksi kalleimmista rakennusprojekteista ja se pitää sisällään lähes 70 ravintolaa, kutakuinkin kaikki genret edustettuna.

Kolme korttelia käsittävä kokonaisuus ei ole vielä kaikilta osiltaan niin ulkona ja sisällä aivan valmis, mutta kuitenkin lähestulkoon. Kokonaisuudesta puhutaan myös uutena kaupunkikeskuksena, koska lukuisten kauppojen lisäksi se on myös asuntoja, toimistoja, vapaa-ajan aktiviteettejä, terveyspalveluja, kirkon toimintaa, hotelli, Pasilan uusi rautatieasema ja joukkoliikennekeskus.

Kokonaisuudesta löytyy myös Helsingin uusin museo, musiikkimuseo Finnish Music Hall of Fame, joka kertoo kotimaisen musiikin historian 1800-luvun lopusta nykypäivään.

Sen ensimmäisessä kerroksessa on kaikki ruokakaupan suuret ketjut sekä pien- ja luomutuottajien tori. Toinen ja kolmas kerros tarjoavat muotia, kodin tavaraa, vapaa-ajan palveluita ja kolmisenkymmentä eri ruokaravintolaa. Neljäs kerros käsittää on Pasilan uuden rautatieaseman sekä lukuisa kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Viidennessä kerroksessa on elokuvateattereita sekä isoja tapahtumia varten kulttuuriaukio lukuisten ravintoloiden kera.

Ja jos ei mikään näistä nappaa voi siirtyä mahdollista tulevaa metroasemaa varten rakennettuun maan alaiseen pohjakerrokseen, missä nyt on suuri aaltoallas surffareita varten. Eli ei siis ihmetellä, jos kaupungilla joku tulee keskitalvella surffilauta kainalossa vastaan.