Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Metos-messut kutsuu sinut Keravan Metos Centeriin 1. ja 2. lokakuuta

02.09,2020 Tapahtumat
Metos messut 1. ja 2. lokakuuta 20202

Tehdään yhdessä viihtyisät messut

Kutsumme sinut lokakuun 1. ja 2. päivä Keravan Metos Centeriin tapaamaan tuttuja kollegoita ja kuulemaan uusista tuotteista ja konsepteista. Metos Messuilla on tarjolla koko kattaus laiteuutuuksia aina sushituotannosta astianpesukoneisiin ja puuhiiliuuneihin. Lukuisissa laitedemoissa pääset näkemään miten laitteet käytännössä toimivat ja pääset kysymään asiantuntijoilta lisää erilaisista valmistusmenetelmistä. Mukana ovat myös Gastro 2020 -tapahtumassa kruunatut Vuoden Tarjoilija Christian Angelov ja Vuoden Kokki Lari Helenius sekä Aki Wahlman, Vuoden Kokki -voittaja hänkin (1996).

Turvallisuus ensin!

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Seuraamme aktiivisesti viranomaisohjeiden päivittymistä. Noudatamme tapahtumahetkellä voimassa olevaa ohjeistusta ja koulutamme henkilöstömme niiden mukaisesti. Vältämme ruuhkatilanteita erityisesti tuotedemoissa. Ruuhkien välttämiseksi messut on jaettu kahdelle päivälle. Suosittelemme kasvomaskien käyttämistä tapahtuman aikana. Maskeja on saatavilla Metos Centerin käsidesipisteissä.

Tapahtumaan voit tutustua jälkikäteen Metos Uutiset -messusivulla: Metos-messut 2020 – katsaus uusiin tuotteisiin ja konsepteihin.