Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Automaattinen knock box espressokeittimen suodatinkahvan tyhjentämiseen

08.06,2020 Tuotekatsaus
Automaattinen suodatinkahvan puhdistus - espresso knock box Pro Fondi Evo

Metos Pro-Fondi EVO, sähköinen knock box ja suodatinkahvan tehokas puhdistaja

Knock box on astia, johon käytetyt kahvinpurut tyhjennetään espressokoneen suodatinkahvasta. Uudenlainen baristalle tarkoitettu elektroninen knock box eliminoi häiritsevän kovan äänen, joka syntyy suodatinkahvaa koputellessa. Lisäksi se puhdistaa suodattimen tehokkaammin ja parantaa baristan työergonomiaa.

Sähköllä toimiva knock box puhdistaa suodattimen nopeasti ja vaivattomasti. Automaattinen puhdistustoiminto käynnistyy, kun suodatinkahva viedään laitteeseen se pysähtyy alle kahdessa sekunnissa. Laite on todella hiljainen ja nopea.

Pitkäikäinen, kuminen puhdistuspää puhdistaa suodatuskahvan huolellisesti ja takaa tasaisemman laadun kuin manuaalisessa puhdistuksessa. Myös pöytäalue pysyy siistinä ja puhtaana, kun kahvinpurut eivät roiskut kahvaa koputellessa.

Nopea asennus pöytätasoon

Laite upotetaan pöytätasoon ja upotusaukon halkaisija on 12 cm.  Metos Pro-Fondi Evossa on pistotulppaliitäntä 230 V. Kahvinpurut kerääntyvät suureen muovipussiin kaapin sisällä ja pussi on siisti ja helppo vaihtaa sen täyttyessä.

Baristalle laite on tervetullut työolojen parannus, koska ranteeseen kohdistuvat iskut jäävät pois. Jatkuvasta ranteen rasituksesta voi olla seurauksena rannekanavaoireyhtymä, jossa hermo on puristuksissa rannekanavassa. Liikkeiden suuri toistuvuus ja suuren voiman käyttö, tärinä ja ranteen keskiasennosta poikkeava työasento voivat altistaa oireyhtymän kehittymiselle (lähde: Terveyskirjasto). Pro-Fondi EVO on erinomainen esimerkki ergonomiaa ja työviihtyvyyttä parantavasta hankinnasta, jonka hyödyt näkyvät myös entistä nopeampana asiakaspalveluna.

Metos Pro-Fondi Evo -tuotesivu

Katso video Pro-Fondi Evon yksinkertaisesta käytöstä

Metos Pro Fondi Evo – automaattinen espressokeittimen suodatinkahvan puhdistuslaite. Alaosan sylinteriosa upotetaan pöytätasoon.

Pro Fondi Evo - automaattinen espressokeittimen suodatinkahvan puhdistuslaite

Pehmeä jouseton kumiratas puhdistaa suodattimen huolellisesti. Kumiratas on kestävä ja sitä on saatavana varaosana, joka on itse helppo vaihtaa.