Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Värikkäillä katseenvangitsijoilla uutta ilmettä linjastoon

15.04,2020 Tuotekatsaus
Metos Gastro -lasikko punaiseksi maalattuna

Värikkäillä kalusteilla voi tuoda esiin brändi-ilmettä ja erotella ravintolan palvelualueita selkeästi erottuviksi kokonaisuuksi

Sisustustrendit elävät ajan mukaan. Ainut, mikä on aina pinnalla, on ruostumaton teräs. Viime aikoina sen pariksi on ilmestynyt selkeitä kontrastivärejä. Värikkäitä toteutuksia on nähtävissä niin palvelutiskien taustapöydissä kuin jakelukalusteissa. Erikoisvärit voidaan toteuttaa joko maalaamalla tai teippaamalla. Ammattikeittiökalusteissa yleinen materiaali, ruostumaton teräs sopii teippauksiin erityisen hyvin, sillä teippaus kiinnittyy tasaisiin pintoihin hyvin ja lopputulos muistuttaa maalattua pintaa. Teippaukset ovat tarpeen vaatiessa myös hyvin irrotettavissa ja laite voi jatkaa elinkaartaan joko toisen värisenä tai teräspintaiseksi palautettuna.  Brändikohtainen teippaus on tietysti ollut se perinteisin tapa laitteiden somistamisessa. Teippaus yleensä tapahtuu laitteiden ulkopinnoille, laitteen sisuksen jäädessä rosteriksi tai esim. polttomaalatuksi valkoiseksi tai mustaksi. Erityisesti palvelulasikoissa sisärungon väritys antaa sisustajalle uusia mahdollisuuksia sali-ilmeen piristämiseksi.

Rajana vain mielikuvitus ja RAL-värikartta

Metoksen omilla tehtailla, Sorsakoskella ja Keravalla pystymme toteuttamaan kaikki väritystoiveet, samoin alihankkijoidemme tuotannossa. Erikoisväreille on syytä varata hieman pidempi toimitusaika. Tämä ei ole useastikaan kynnyskysymys, koska projekteissa toimitettaessa pystytään huomiomaan tuotekohtaiset toimitusajat.

Varastossa olevat kalusteet pystymme teippaamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti varsin nopeasti alihankkijan avustuksella. Teippausaiheet ja aineistot on asiakkaan toimitettava tilauskohtaisesti. Yksivärisissä teippauksissa ja maalauksissa värin voi määritellä eri värikarttojen pohjalta, esim. RAL-värikartta on käytetyin työkalu.