Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.

Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Herkulliset värit keittiöön

15.04,2020 Tuotekatsaus

Perinteisiin rosteripintoihin on alkanut myös ilmestyä väriä niin palvelutiskien taustapöydissä kuin jakelukalusteissa. Brändikohtainen teippaus on tietysti ollut se perinteisin tapa laitteiden somistamisessa. Teippaus yleensä tapahtuu laitteiden ulkopinnoille, laitteen sisuksen jäädessä rosteriksi tai esim. polttomaalatuksi valkoiseksi tai mustaksi. Varsinkin palvelulasikoissa sisärungon väritys antaa sisustajalle uusia mahdollisuuksia sali-ilmeen piristämiseksi.

Omilla tehtaillamme Sorsakoskella ja Keravalla pystymme toteuttamaan kaikki väritystoiveet, samoin alihankkijoidemme tuotannossa. Toimitusajat toki venähtävät vähän pitemmälle, mutta tämä ei ole useastikaan kynnyskysymys, koska projekteissa pystytään tilaukset ennakoimaan tuotekohtaisesti.

Varastossa olevat kalusteet pystymme teippaamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti varsin nopeasti alihankkijan avustuksella. Teippausaiheet ja aineistot on asiakkaan toimitettava tilauskohtaisesti. Yksivärisissä teippauksissa ja maalauksissa värin voi määritellä eri värikarttojen pohjalta, esim. RAL-värikartta on varmaan paras ja käytetyin työkalu.