Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Metos XTop-sushilaitteet – tasaista laatua ja tehokkuutta sushikeittiöön

15.04,2020 Tuotekatsaus

Nigiripalat ja makirullat aina tasalaatuisina

Pienikokoinen ja helposti siirrettävä Metos XTop N2 -nigiriautomaatti valmistaa 900-1200 nigiripalaa tunnissa. Riisipallon koko on ohjelmoitavissa 16, 18, 20, 22, tai 24 grammaan ja sen rakenne on säädettävissä 12 eri tasolla, riippuen haluaako koostumuksesta pehmeämmän vai kovemman. Laitteen riisisäiliöön mahtuu 1 kg keitettyä riisiä. Metos XTop N2 sopii erinomaisesti à la carte ravintolaan ja pienehköön sushin tuotantoon. Helposti liikuteltavana se sopii vaikka useammassa paikassa vuoroin käytettäväksi.

Huippulaadukas ja tehokas Metos XTop N1 -nigiriautomaatti valmistaa 2000- 3200 nigiripalaa tunnissa. Riisipallon koko on ohjelmoitavissa 16-24 grammaan ja sen rakenne ja koostumus on säädettävä pehmeästä kovempaan. Laitteen riisisäiliöön mahtuu 6 kg keitettyä riisiä. Metos XTop N1 sopii erinomaisesti sushiravintolaan ja suuren ruokakaupan sushikeittiöön. Tämä parasta laatua tuottava sushikokki ei koskaan väsy!

Makirobotti Metos XTo, rulla 15-30 sekunnissa

Makirobotti Metos XTop R1 valmistaa 720 nori-riisilevyä tunnissa ja pyöräyttää ne valmiiksi makirulliksi. Yksi rulla valmistuu 15-30 sekunnissa, riippuen käyttäjästä, joka asettaa täytteet riisimatolle. Riisimaton paksuus ja rullan koko on säädettävissä, samoin kuin rakenne pehmeästä kovempaan. Laitteen riisisäiliöön mahtuu 9 kg keitettyä riisiä. Metos XTop R1 sopii erinomaisesti sushiravintolaan ja suuren ruokakaupan sushikeittiöön. Ehdoton apulainen suureen sushimyyntiin! Lue lisää Metoksen XTop-sushilaitteista tästä linkistä.

Kaiten eli tiskillä pyörivä sushirata

Japanissa yleinen sushiravintolan tarjoilumuoto on Kaiten eli tiskillä pyörivä sushirata. Erilaiset sushilautaset asetetaan pyörivälle kuljetushihnalle, josta asiakas itse poimii mieleisensä. Lautaset ovat erilaisia ja aterian hinta lasketaan tyhjien lautasten perusteella. Melkein kuin sushibuffet mutta ruoasta maksetaan sen perusteella mitä syödään. Kaiten-radat nyt meiltä, kysy lisää Metos myynnistä!