Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Lisää turvallisuutta käsidesiannostelijoilla ja pisarasuojilla

10.05,2020 Tuotekatsaus

Laadukkaat hygieniatuotteet kahvilaan, ravintolaan, myymälään ja muihin palvelukohtaamisiin

Metoksen tuotevalikoima on täydentynyt uusilla käsidesiannostelijoilla ja nopeasti asennettavilla pisarasuojilla. Uusilla hygieniatuotteilla voidaan parantaa palvelualueiden suojaustasoa ja huolehtia niin asiakkaiden kuin henkilökunnan turvallisuudesta.  Tuotteet soveltuvat ravintoloihin, kahviloihin, myymälöihin, palvelupisteisiin, elintarviketeollisuuteen sekä erilaisiin vastaanottotiloihin.

Helposti siirrettävät käsidesiannostelijat

Metos Be Safe jakelutorni on edullinen ja monipuolinen apuväline käsidesin ja suojavarusteiden jakeluun. Tukeva, ruostumatonta terästä oleva varsi käsittää kaksi tasoa, joista ylempi on mitoitettu käsihuuhdepullolle ja alempi suojavarusteiden, kuten käsineiden, desinfiointipyyhkeiden ja maskien jakeluun. Teline toimitetaan valmiiksi koottuna. Kaikki osat ovat helposti irrotettavissa ja konepesua kestävää ruostumatonta terästä.

Käsidesiautomaatti Metos 1440 on annostelijalla varustettu yksikkö, jonka käsittää tulevan rst-jalustan ja suojavarusteiden jakeluun soveltuvan hyllyn. Valokennotunnistemella varustettu automaattiannostelija toimii 230 V virtalähteellä tai paristolla. Säilön tilavuus on 1,2 litraa. Teline toimitetaan valmiiksi koottuna. Kaikki osat ovat helposti irrotettavissa puhdistusta varten.

Monikäyttöiset pisarasuojat tason päälle ja lattia-asennuksiin

Siirrettävien pisarasuojien avulla voidaan erottaa palvelualueet selkeiksi osastoiksi ja parantaa näin asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuutta. Riittävän suuret pisarasuojat viestivät asiakkaille huolenpidosta ja siitä, että kohteessa on turvallista asioida.

Metos 700 mm ja Metos 1000 mm leveät -pisarasuojat on tarkoitettu asennettavaksi jakelulinjastoon. Niillä voidaan tilapäisesti erottaa ennen itsepalvelussa olevia kokonaisuuksia toimimaan siten, että myyjä ojentaa tuotteet. Alaosassa olevan 280×80 mm palveluaukon ansiosta suojat sopivat erityisen hyvin kassapisteeseen. Levyn korkeus on 800 mm ja se on valmistettu turvallisesta ja kestävästä polykarbonaattimuovista. Kiinnikeosat ovat ruostumatonta terästä.

Suojapaneeli Metos 1900H on tarkoitettu lattia-asennuksiin. 1900 mm korkea ja 1000 mm leveä levy sopii hyvin esimerkiksi kassapisteisiin rajamaan tilaa ja turvaamaan asiakkaiden yhtä-aikaista asiointia. Jalusta ja kehikko ovat ruostumatonta terästä.

Verkkokaupan uusiin hygienoatuotteisiin pääset tutustumaan tästä linkistä.