Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Luo ainutlaatuinen kahvilakokemus Metos Modbarin avulla

01.03,2023 Tuotekatsaus

Metos Modbar on moderni ja tyylikäs tapa luoda kahvilatunnelmaa. Yhtenäiset pöytätasot ja tyylikkäät, sisustukseen sopivat hanat sekä tarkkaan suunniteltu työskentelytapa, jonka avulla asiakkaan palvelukokemus on täydellinen – se kaikki on mahdollista Modbarin avulla.

Modbar mahdollistaa paremman kontaktin asiakkaaseen. Koska malli on moderni ja minimalistinen, asiakkaan ja baristan väliin ei jää suurta espressokonetta. Baristan ei myöskään tarvitse kääntää selkäänsä asiakasta päin juomaa valmistaessaan, jolloin asiakas pääsee näkemään koko valmistusprosessin. Näin asiakas saa korkealaatuisen palvelukokemuksen.

Modbar mahdollistaa baristalle uudenlaisen tavan työskennellä. Kaikki Modbar-laitteet voidaan laittaa vierekkäin tai erilleen työtasolle, jolloin espressolle, höyrylle ja suodatinkahville luodaan omat pisteet. Näin useampi barista pystyy tekemään töitä samaan aikaan ja työnkulusta tulee joustavampaa ja sujuvampaa.

Metos Modbarin avulla voi vapaasti suunnitella työtila siten, että se sopii juuri paikan omaan tunnelmaan ja tyyliin. Suunnittelu on aina yksilöllistä.

Tilaan ja toimintaan sopiva kahvipiste eri hanoilla

Modbarin modulaarinen, hanoista ja toimintayksiköistä koostuva kahvijärjestelmä mahdollistaa sen, että hanat sijoitetaan joko ryhmään tai erikseen toisistaan. Espressohanoilla sekä höyry- ja Pour-Over -hanoilla voidaan rakentaa tilaan ja toimintaan sopiva kahvipiste.

Espresso AV -hana on Modbarin ja La Marzoccon vuosien tutkimus- ja kehitysyhteistyön tulos luotettavuudellaan, suorituskyvyllään ja lämpötilan vakaudellaan. Espresso AV on ihanteellinen suuren volyymin ympäristöihin. La Marzoccon grupot ja laitteen helppokäyttöiset säätimet, yhdessä moniasentoisen neljällä tallennetulla ohjelmalla varustetun käyttövivun kanssa tekevät kahvinvalmistuksesta sujuvaa myös kiireen keskellä.

Modbarin höyryhana on muutakin kuin höyryä tuottava asema, sillä sen moderni ja minimalistinen ulkonäkö yhdistyy tehoon ja toiminnan hallintaan. Helppokäyttöinen on/off-kytkimellä varustettu hana sekä höyrykärjen monisuuntainen käyttö tehostavat baristan toimintaa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun hanan kaksoisseinärakenne estää käyttäjää palovammoilta.

Höyryhana mahdollistaa myös esimerkiksi sosekeiton ja kaakaon lämmittämisen tai drinkkien herättämisen siten, että huumaavat aromit täyttävät tilan ja saavat asiakkaat innostumaan tarjolla olevista tuotteista.

Pour-Over -hanalla voit valmistaa suodatinkahvia automaattisesti kuppikohtaisesti ohjelmoiduilla resepteillä tai säilyttää suodatuksessa täyden hallinnan itselläsi. Hanan toimintayksikköön voi tallentaa jopa 10 erilaista reseptiä, jotka ovat käytettävissä kahden napin painalluksella. Lisäksi veden virtausnopeutta voidaan säätää kahvijauheen koostumuksen ja makumieltymyksen mukaan.

Modbar on asiakkaalle elämyksellistä kahvinvalmistusta. Tilauksen tekohetkestä kahvin tarjoiluhetkeen saakka asiakas saa korkealaatuisen erikoispalvelun kokemuksen.

Luo tila, jossa tyylin ja tehokkuuden ei tarvitse kilpailla!

Tutustu tuotteeseen verkkokaupassamme!