Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Metoksen laitesymbolit on saatavissa AutoCAD- ja Revit-suunnitteluohjelmille

02.09,2020 Tuotekatsaus
Metoksen laitesymbolit taustalla keittiökuva

Suunnittelupalvelu on ollut vuosikymmeniä oleellisena osana Metoksen palvelupakettia. Suunnitelmia valmistuu vuosittain yli 1300 kappaletta. Asiakas voi tilata Metokselta valmiin suunnitelman tai hyödyntää laitteista tehtyjä symboleja omassa suunnitelmassaan. AutoCAD-järjestelmän käyttäjille on tarjolla tasokuvat, 3D DWG-kuvat sekä seinäprojektiokuvat (tunnetaan nimellä naamakuvat). Revit-käyttäjille on valmiit objektit, joista voi poimia omaan suunnitelmaan joko tasokuvia tai 3D-kuvia.

Molempia järjestelmiä tuetaan

Metoksen keittiösuunnittelusta vastaava kehityspäällikkö Janne Tirkkonen kertoo, että molemmissa järjestelmissä on hyvät puolensa ja niitä halutaan kehittää rinta rinnan. Uusista laitteista tehdään symbolit molempiin järjestelmiin

– AutoCAD on Suomessa yleisempi, mutta viime aikoina Revit on nostanut suosiotaan. Revit-järjestelmässä laitesymbolit sisältävät paljon yksityiskohtaisempaa, tuotteeseen liittyvää tietoa. Sillä työskennellessä suunnittelu tapahtuu valmiiksi 3D-maailmassa ja se sopii myös erinomaisesti virtuaalisuunnittelun (Virtual Reality ja Augmented Reality) pohjaksi.

Metoksen oma suunnittelupalvelu työstää kuvia molemmilla järjestelmillä ja myös järjestelmien väliset käännökset onnistuvat sujuvasti. Suunnittelija saa symbolit käyttönsä täyttämällä tilauskaavakkeen osoitteessa metos.fi/symbolit/. Kunkin laitteen symbolit näkyvät verkkokaupassa tuotetietojen alla.

Proveno-konbipata Verkkokaupan sinulla. Suunnittelusymbolit näkyvät alla

Kun suunnittelija on hankkinut symbolikirjaston tunnukset, voi hän ladata laitekohtaiset symbolit kunkin tuotteen tuotetiedoista Metos Verkkokaupasta.