Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Metos iVario -kontaktikypsennyslaite – suorituskykyä uudella tasolla

12.08,2020 Tuotekatsaus

Tarjolla entistä tarkempi, käyttäjää opastava kypsennystekniikka

Ammattikeittiön monitoimilaite, Metos VarioCooking Center on uudistunut ja tunnetaan nyt nimellä Metos iVario. Kontaktikypsennyslaite yhdistää paistinpannun, padan, uunin ja rasvakeittimen parhaita ominaisuuksia samassa paketissa. Ja kun valitset siihen painekeitto-ominaisuuden, niin voit lyhentää monien ruokalajien ennestään nopeita kypsennysaikoja vielä 20-35 %.

 

Automatiikka mittaa ja säätää kypsennystä

Metos iVario-kontaktikypsennyslaitteen korkeutta voidaan säätää näytöstä

Lisävarusteena myytävä, säädettävä jalusta parantaa iVario-laitteen työergonomiaa. Jalustan korkeutta voidaan säätää hetkessä 900-1100 mm yhdellä kosketusnäytön valinnalla.

iCookingSuite on laitteen uusi, entistä älykkäämpi käyttöliittymä. Selkeä, käyttäjää opastava kosketusnäyttö tarjoaa parhaan mahdollisen tuen käyttäjälle. Prosessien ohjelmointi ja prosessikirjaston käyttö on selkeiden kuvasymbolien ja runsaan kielivalikoiman (myös suomi ja ruotsi) ansiosta nopeaa ja vaivatonta. Pohjan älykkäät sensorit tunnistavat kypsennettävän tuotteen määrän, lähtölämpötilan ja esimerkiksi pihvien kappalekoon ja ohjaa näin kypsennystä oikean lopputulokseen. Laite ilmoittaa signaalilla, mikäli käyttäjän reagointia tarvitaan. iCookingSuiten avulla säästyt jatkuvalta kypsennyksen valvonnalta, säästät aikaa, raaka-aineita ja energiaa.

 

Lisää tehoa silloin, kun sitä tarvitaan

iVarioBoostin voimareservi lisää tarvittaessa vieläkin enemmän ruskistustehoa, kun pannun sensorit tunnistavat ison täytöksen tai esimerkiksi nestettä lisätään pannuun. Tämä tarkoittaa parasta mahdollista ruoan laatua, 4 kertaa enemmän tuottavuutta, 17 % vähemmän painohäviötä ruskistuksessa ja 40 % pienempää energiankulutusta.

 

Omalla älyohjauksella varustetut kypsennysalueet

iZoneControlin avulla voit jakaa pannun itsenäisiin kypsennysalueisiin ja käyttää niillä erilaisia kypsennyslämpötiloja tai prosesseja. Alueet, jotka eivät ole käytössä, eivät kuumene, joten hukkalämmön syntyminen on minimoitu.

Nämä kolme älykästä toimintoa, yhdistettynä jopa 20% suurempaan suorituskykyyn edeltäjäänsä verrattuna asettavat ammattikeittiön monitoimilaitteille jälleen kerran uudet standardit. Energian käytön optimoinnin ansiosta laitteiden liitäntätehot ovat entistä pienempiä, mikä omalta osaltaan vähentää asennus- ja käyttökustannuksia. iVario on saatavissa neljässä eri kokoluokassa. Altaiden koot ovat näissä 2×17 litraa (malli 2-XS), 2×25 litraa (malli 2-S), 100 litraa (malli L) ja 150 litraa (malli XL). Uusina lisävarusteina on työergonimiaa parantava korkeussäädettävä jalusta. Käyttäjä voi säätää näytöltä  itselleen parhaiten sopivan työskentelykorkeuden. Säätövara on 200 mm.

 

Tervetuloa Metos Centeriin kokeilemaan iVarion ominaisuuksia. Verkkokaupasta löydät tuotteet tästä linkistä.

Metos iVario 2XS -kontaktikypsennyslaite

Metos iVario Pro XL -kontaktikypsennyslaite