Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Metos LUX2 60 -pöydänaluskoneen uusi päivitys tuo mukavia ominaisuuksia käyttäjälle

20.05,2021 Tuotekatsaus

Metoksen pöydänaluskone LUX 60 on päivittynyt LUX2 60:ksi. Käyttöpaneeli on muuttunut ja koneessa on paljon uusia ominaisuuksia, joita on totuttu näkemään vain hintavammissa astianpesukoneissa.

Metos LUX2 60 -mallissa luukku aukeaa nyt automaattisesti pesun jälkeen raolleen, jotta höyryt pääsevät ulos ja astioiden kuivuminen vauhdittuu. Pesupumppu käynnistyy pehmeästi kiihtyen. Se edesauttaa keveiden astioiden paikallaan pysymistä, eikä painoverkkoa välttämättä tarvita. Pesutilan katto on kallistettu, niin että vesi valuu pois takaseinää pitkin, eikä tipu astioiden päälle.

Metos LUX2 60 -malleissa on optiona saatavana välitankki, joka pitää huuhteluveden lämpötilan vakaana – ohjelmaan asetetussa lämpötilassa – koko huuhtelun ajan. Huuhtelu käynnistyy vasta, kun huuhteluveden lämpötila on asetetussa tavoitteessa.

Hygiene+ -mallit pesevät pidempään ja korkeammassa lämpötilassa, sekä pesu- ja huuhtelulämpötila on normaalia korkeampi. Hygiene+ -malli soveltuu kohteeseen, jossa hygieenisyys on erityisen tärkeää tai pestään tuotteita, jotka vaativat puhdistuakseen pidempää ja kuumempaa pesua.

Vedenkulutus on noin 2,3 litraa /pesukerta ja vedenkulutusta voidaan seurata koneen diagnostiikasta samoin kuin pesukertojen määriä. Sekä pesuaineannostelija että huuhteluaineannostelija ovat kaikissa malleissa vakiona.

Veden pehmennys ja kylmävesihuuhtelu pesun päättyessä voidaan valita optiona Metos LUX2 60 -malleihin.

Tutustu tuoteryhmään lisää Metoksen verkkokaupassa:  https://www.metos.fi/product-category/astianpesukoneet-ja-kalusteet/poydanaluskoneet/metos-master-lux2-60el-dde/