Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Metos Modbar luo ainutlaatuisen kahvilakokemuksen

17.05,2021 Tuotekatsaus

Metos Modbar on moderni ja tyylikäs tapa luoda kahvilatunnelmaa. Sen suunnittelu on yksilöllistä, joten tunnelman saa luotua myös tiloihin, jotka eivät näytä perinteisiltä kahviloilta. Tämän takia on myös mahdollista laajentaa asiakasryhmiä. Metos Modbar:iin kuuluu kolme erilaista tuoteperhettä; Espresso AV, Steam ja Pour-over. Kaikki ovat modulaarisia ja liitettävissä samaan kokonaisuuteen, joten yhdistelemällä saat kahvipisteestäsi ainutlaatuisen.

Kaikissa malleissa hana integroidaan pöytätasoon, jonka alle moduuli asennetaan. Moduuliin voidaan yhdistää kaksi hanaa tarpeen mukaan kapasiteettia kasvattamaan. Lisäämällä Steam-yksikkö Espresso AV-yksikön viereen voidaan kahvipisteeseen luoda perinteinen espressokeitin. Steam-yksikköä voidaan myös hyödyntää muiden juomien valmistukseen, jonka avulla kapasiteettiä voidaan lisätä yhä enemmän. Sen lisäksi Pour-over-yksikön avulla kahvivalikoimaa voidaan laajentaa entisestään sekä kahvinvalmistuksen tarkkuutta voidaan lisätä. Jokaisessa tuotteessa on tehokas boileri, jonka takia lämmitysaika on paljon lyhyempi verrattuna perinteiseen espressokoneeseen. Tämän lisäksi jokaisessa yksikössä on kuumuudelta eristävä suojapinta. Ne ovat myös kestäviä ja helppoja huoltaa.

Sijoittamalla Espresso AV-yksikkö ja Steam-yksikkö vierekkäin voidaan luoda moderni sekä tyylikäs espressokeitin.

Modbar parantaa asiakaskontaktia ja luo uudenlaisen työjärjestyksen

Metos Modbar:in avulla voit luoda asiakkaillesi paremman kahvilakokemuksen lisäämällä kontaktia heidän kanssaan. Jokaisen Modbar-mallin moderni ja minimalistinen ulkomuoto varmistaa sen, että asiakkaan ja baristan välissä ei enää ole suurta espressokonetta. Baristan ei myöskään tarvitse kääntää selkäänsä asiakasta päin juomaa valmistaessaan, jolloin asiakas pääsee näkemään koko valmistusprosessin.

Metos Modbar mahdollistaa baristoille uudenlaisen tavan työskennellä. Kaikki Modbar-laitteet voidaan laittaa vierekkäin tai erilleen työtasolle, jolloin espressolle, höyrylle ja suodatinkahville luodaan omat pisteet. Näin useampi barista pystyy tekemään töitä samaan aikaan ja työnkulusta tulee joustavampaa sekä sujuvampaa. Näin voit Metos Modbar:in avulla vapaasti suunnitella työtilasi tavalla, joka sopii omaan tyyliisi.

Metos Modbar luo ainutlaatuisen asiakaskokemuksen poistamalla suuret espressokoneet baristan ja asiakkaan välistä.

Metos Modbar laitteet:

Espresso AV System: 1 moduuli, 1-2 hanaa, paineenkorotuspumppu

Modbar Steam System: 1 moduuli, 1-2 hanaa

Modbar Pour-over System: 1 moduuli, 1-2 hanaa

 

Modbar tipparitilä sisäänrakennetulla vaa’alla tulee tilata erikseen.

 

Lisätietoja tuotteista saat Metoksen myynnistä.

Modbar -laitteet esillä Metos Center:issä.

Tervetuloa Metos Center:iin tutustumaan  Modbar -tuoteperheen eri yksiköihin.