Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Metos RS1-espressokeitin – matalan profiilin katseenvangitsija

11.05,2020 Tuotekatsaus
Espressokeitin Metos RS1 2GR. Automaattinen esupresokeitin, jossa 2 suodatinyksikköä, 2 höyryhanaa ja kuumavesihana. Vuoraus ruostumatonta terästä

Laadukkaat erikoiskahvit nopeasti ja aina tasalaatuisina

Metos RS1 on automaattinen espressokeitin, jossa viimeisin ohjaustekniikka yhdistyy moderniin ja selkeästi erottuvaan muotokieleen. Kauttaaltaan ruostumattomalla teräksellä vuorattu RS1-keitin erottuu ympäristöstään selkeillä linjoilla ja yksityiskohdilla, jotka korostavat, että kyseessä on kovaan käyttöön tarkoitettu työkalu. Kahdella suodatinkahvalla varustetussa keittimessä on höyryhanat molemmissa reunoissa ja pikavalintanäppäimillä toimiva kuumavesihana.

Laitteen tekniikka on suunniteltu siten, että kokonaiskorkeus on saatu mahdollisimman matalaksi. Tämä on erityinen etu silloin, kun laite sijoitetaan asiakkaan ja baristan välillä olevalle tasolle. Matala (464 mm) rakenne mahdollistaa asiakaspalvelun ja tuotteiden ojentamisen myös keittimen yli.

Helppo ohjelmointi opastavan kosketusnäytön avulla

Selkeät, LED-valaistut painikkeet ja laitteen sisään rakennettu automatiikka tekevät erikoiskahvien valmistuksesta helppoa. Laitteen ohjelmointi käy nopeasti käyttäjää opastavan, kookkaan kosketusnäytön avulla. Molemmilla suodatinyksiköillä olevat omat LCD-näytöt kertovat käyttäjälle annoksen valmistumiseen kuluvan ajan (sekuntikello) ja lämpötilan. Pikavalintanäppäin avulla barista voi yksittäisen annoksen kohdalla poiketa esiasetuksista esimerkiksi valmistaessaan erikoisannoksia. Kuumavesihanaa käytetään kahden pikavalintanäppäimen avulla. Näihin voidaan esiohjelmoida kaksi erilaista, annoskooltaan ja lämpötilaltaan erilaista vaihtoehtoa.

Metos espressokeitin RS1 kosketusnäyttö. Kuvassa käsi säätää kosketusnäyttöä.

Kookas kosketusnäyttö mahdollistaa toimintojen helpon säätämisen ja ohjelmoinnin.

Nopea ja turvalinen maidon vaahdotus

Laitteen sivulle sijoitettujen, kookkaiden höyryhanan vipujen ja esiohjelmoitavien toimintojen ansiosta maidon vaahdottaminen on nopeaa ja turvallista. Molempiin höyryhanoihin voidaan esiohjelmoida höyrytystoiminnot kahdelle erityyppiselle maidolle, jonka lisäksi vipua eteenpäin työntämällä saadaan jatkuva höyryntuotto. Laitteen päällä on kaiteilla varustettu kupinlämmitin, jossa on viisi erilaista lämpötila-aluetta. Suodatinkahvojen ergonominen muotoilu ja kumiset kahvat tarjoavat tukevan otteen. Kahvojen alla olevien tukien ansiosta ne pysyvät tukevasti paikallaan tampattaessa.

Lisätietoa Metoksen myyntipalvelusta ja verkkokaupasta alla olevan linkin takaa:
Espressokeitin Metos RS1