Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Syyskuu käyntiin syystarjouksilla

03.09,2020 Tuotekatsaus
Metos syystarjouslehti pöydällä Metos Centerissä

Metoksen syystarjouslehti 2020 on ilmestynyt. Aromi-lehden lukijat saavat sen tällä viikolla. Verkkokaupassa tarjoustuotteet ovat nähtävillä kootusti linkin metos.fi/tarjoukset/ takana. Lehden pdf-version voit avata tästä linkistä.

Lehteen on kerätty tarjoustuotteiden lisäksi valikoima uutuustuotteita, joita on tullut kevään ja kesän aikana todella paljon. Sekä yhdistelmäuunien että kontaktikypsennyslaitteiden lippulaivatuotteet ovat uudistuneet. Ne tunnetaan nyt nimillä iCombi Pro ja iVario.

Uuneja, kahvinkeittimiä, astianpesukoneita ja paljon muuta

Syystarjousten joukossa on kattava valikoima uuneja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yhdistelmäuuneista tarjouksessa ovat Memo ja Mood-mallit. Edullista kiertoilmauunia etsivälle tarjolla on neljä erilaista Bitstrot-uunia, joiden hintahaitari on 790 – 1769 euroa. Pizzanpaistajille vaihtoehtoina on kaksi erilaista Metos Valido -pizzauunia ja uutuustuote, Metos TL 45 -kiertoarinauuni.

Kahvinkeittimistä tarjouksessa on Metos M100 ja Exelso X100 -keittimet, Classe 5 ja Zircon -espressokeittimet sekä suosittu CBS-termoskeitin, joka suodattaa kahvin kahteen neljän litran termossäiliöön.

Astianpesukoneen ostajalle tarjolla on kaksi erilaista kupukonetta edullisessa kolmen tonnin hintaluokassa, Metos Master Hood 110 (2 750 €) ja Master Hood 130S  (3 290 €).

Tutustu myös huollon tarjouksiin sekä muista katsoa yksittäiskappaleina löytyvät OUTLET-tuotteet. Tarjoukset ovat voimassa marraskuun 2020 loppuun välimyyntivarauksin.

Linkit:
Tarjoustuotteet verkkokaupassa
Tarjouslehti pdf-muodossa