Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Metos TL – uusi työtason päälle mahtuva kiertoarinauuni

20.11,2020 Tuotekatsaus
Metos TL 45 -kiertoarinauuni jalustan päälle asennettuna

Metos TL 45 DG on edullinen ja todella kompaktin kokoinen kiertoarinauuni. Sen mitoitus mahdollistaa tehokkaan paistoyksikön rakentamisen esimerkiksi 700 mm leveän työtason päälle. Uuniin on saatavilla myös erillinen, kuljetuspyörillä varustettu jalusta. Laskennallinen kapasiteetti on 34 pizzaa tunnissa ja se voidaan tuplata asentamalla kaksi uunia päällekkäin. Jalustassa on säätömahdollisuus, jonka ansiosta sama jalusta sopii molempiin asennustapoihin.

TL 45 -kiertoarinauunia voidaan käyttää monipuolisesti pizzan, lihojen, kalan ja kasvisten kypsentämiseen. Kammion maksimilämpötila on 400 astetta, joten laitteella voidaan valmistaa myös ohutpohjaisia pizzoja ja muita vastaavia tuotteita, jotka vaativat kovan lämpötilan ja lyhyen kypsennysajan.

Kiertoarinauuni on nopea ja helppokäyttöinen

Pienikokoinen ja tehokas kiertoarinauuni sopii erinomaisesti esimerkiksi liikenneasemille, joissa lyhyet valmistusajat, helppokäyttöisyys ja laadun vakiointi ovat laitteiden tärkeitä valintakriteerejä. Pikavalintanäppäimet, suurikokoinen valintakiekko ja selkeä digitaalinäyttö tekevät uunin käyttämisestä helppoa ja nopeaa. Tehokkaiden vastusten ja tarkkaan ohjatun ilmankierron ansiosta uuni reagoi nopeasti asetuksiin, joten se soveltuu myös käyttöön, jossa sillä kypsennetään erilaisia paistolämpötiloja- ja aikoja vaativia tuotteita.

Tuotteeseen voi tutustua Metos Verkkokaupassa