Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Teemu avaa jäätelökesän Metos Carpigiani -laitteilla

19.05,2021 Tuotekatsaus

Katso tältä videolta Teemun vinkit helppoon artesaanijäätelön valmistukseen ja esillepanoon niin ravintoloille kuin myymälöille. Videolla Teemu kertoo myös mitä eroa on jäätelöllä ja gelatolla!

Lyhyt yhteen veto. Metos Carpigiani -laitteilla työskentely on nopeaa ja helppoa kuten myös laitteiden puhdistus käy käden käänteessä. Varsinkin ravintolakäytössä myös pienten määrien valmistus kannattaa ja onnistuu hetkessä!

Mallivalikoima, laitteet löydät tästä linkistä.

Mallivalikoima, vitriinit löydät tästä linkistä.

Mallivalikoima, pikapakastimet löydät tästä linkistä.

Enemmän makua ja näköä!

Tule Metos Centeriin testaamaan laitteidemme toimivuus omilla resepteilläsi! Soita Teemu Rönkkö, 040 6685834, teemu.ronkko@metos.fi.

Gelato annostellaan kukkuralleen astioihinsa. Esillepano on herkullisempi kuin perinteisessä jäätelössä.

Omilla resepteillä itse tehty jäätelö on paras myyntivaltti. Kukkuralleen annostellut ja kauniisti koristellut gelattoastiat erottuvat jo kauas asiakkaan silmiin ja lisäävät myyntimahdollisuuksia. Esillepano on herkullisempi kuin perinteisessä jäätelön myynnissä. Laatu valitaan silmillä ja tunteella eikä vain valokuvasta kioskin seinällä. Enemmän makua ja näköä!