Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Terassit talviteloille – tilaa Metokselta laitteiden Lepuutushuolto

08.10,2020 Tuotekatsaus
Metos huoltoauto kuvattuna syksyllä pellon laidalla

Huollettu ja kunnostettu laite kestää säilytyksen ja on keväällä valmiina käyttöön

Syksyn korvilla kesäkahvilat ja -ravintolat sulkevat ovensa ja siirtävät keittiölaitteet talviteloille odottamaan seuraavaa kevättä. Toiminnan jäädessä tauolle, laitteet kannattaa valmistella niin, että pidempi seisonta-aika ei aiheuta niille vaurioita. Näin laitteet ovat taas kevään koittaessa valmiina lähtöön, eivätkä toimintahäiriöt aiheuta turhia katkoksia palveluihin. Asianmukaisesti huolletut laitteet ovat turvallisia käyttää. Säännöllinen huolto ja puhdistus auttaa varmistamaan myös keittiön elintarviketurvallisuutta.

Uunihuoltoihin suodattimen vaihto kaupan päälle

Tilaa vuosihuolto uunillesi, saat elektroniikkatilan suodattimen vaihtotöineen kaupan päälle. Etu on voimassa 30.11.2020 mennessä tilatuille huolloille ja koskee Metos SelfCooking Center ja Metos Combimaster -yhdistelmäuuneja. Edun arvo 30–45€. Etu voimassa 30.11.2020 mennessä tehdyillä tilauksilla. Lisäksi saat nyt uunin vuosihuollon pidemmällä 2 kk maksuajalla.

Uunin vuosihuollon ja Lepuutushuollon voit tilata numerosta 020 300 300. Numero palvelee sinua 24/7. Voit tehdä tilauksen myös verkkosivulta löytyvällä Huollon tilauslomakkeella.

Tutustu myös Metos Uutiset artikkeliin: Ohjeita asetettaessa ammattikeittiölaitteita pidemmälle seisonta-ajalle.