Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Tyylikäs lasikkouutuus palvelumyyntiin – Metos Teatro

25.11,2020 Tuotekatsaus

Metoksen Keravan tehtaalta lasikkolinjalta on tullut ulos uutuustuote, Metos Teatro. Se edustaa minimalistista muotoilua, jossa kalusteen yläosaa hallitsee ilman kulmalistoja toteutettu, suoralinjainen lasiosa. Tämä yhdessä matalan korkeuden ja koko myyntipinta-alalle tasaisesti jakautuvan led-valaistuksen kanssa tuo tuotteet näyttävästi esille. Palvelumyyntiin tarkoitetun lasikon kokonaiskorkeus on vain 1200 mm, joten se mahdollistaa hyvin myyjän ja asiakkaan välisen kommunikaation ja tuotteiden ojentamisen. Lasiosat ovat kestävää, 6 mm paksua karkaistua lasia, joten myös kalusteen päälle voidaan laittaa tuotteita myyntiin. Lasikon leveys on 1200 mm, joten se sopii hyvin linjastoupotuksiin. Mikäli lasikko asennetaan itsenäiseksi kalusteeksi, esimerkiksi myymälän maistatuspisteeseen, voidaan alaosa varustaa potkulevyillä.

Sujuvaa palvelua ja runsaasti kylmäsäilytystilaa

Metos Teatro-lasikko takaa kuvattuna kaapit ja laatikot auki

Myyjän puolella olevat vetolaatikot ja kaappi tarjovat runsaasti kylmätilaa, jonka avulla myytävien tuotteiden täydentäminen käy nopeasti.

Lasikon suunnittelussa on kiinnitetty huomiota sujuvaan palvelutyöskentelyyn. Yläosan läpinäkyvän rakenteen ansiosta myyjällä on hyvä näkyvyys koko tasolle ja takaosasta viistotun, avoimen rakenteen ansiosta tuotteiden asettelu ja ottamineen onnistuu ilman kurkottelua. Laite tarjoaa myös runsaasti jäähdytettyä säilytystilaa, joten tuotteiden täydennys tapahtuu nopeasti ilman turhia askelia. Alaosassa on GN1/1-mitoitettu kylmäkaappi ja sekä kaksi GN1/1-150 vetolaatikkoa.

Tehokkaan puhallusjäähdytyksen ansiosta lasikko-osan lämpötila pysyy tasaisena koko pinta-alaltaan. Sen lämpötila säädettävissä välille +4°C…+8°C. Kylmäkaapin ja vetolaatikkojen säilytyslämpötila on +5°C. Tason etuosassa on irrotettava rst-suojareunus, joka estää tuotteiden sijoittamisen ilmaritilän päälle.

Metos Teatro -lasikkoon voi tutustua Metos Centerissä ja se löytyy myös Verkkokaupasta.