Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Uudet Metos Green -espressokeittimet – laadukkaat kahvakoneet neljänä eri malliversiona

20.05,2020 Tuotekatsaus
Espressokeitin Metos Green Plus 2GR. Mustat ulkokuoret. Kaksi suodatinkahvaa ja kaksi höyryhanaa.

Metoksen espressokoneiden valikoima on täydentynyt uusilla Metos Green -sarjan keittimillä. Mallisto kattaa versiot aina edullisista yksikahvaisista koneista volyymikohteisiin soveltuviin, automatiikkaa hyödyntäviin laitteisiin. Yhteistä kaikille Green-sarjan koneille on helppokäyttöisyys ja luotettava ohjaustekniikka, joiden ansiosta laadukkaat erikoiskahvit valmistuvat aromikkaina ja aina tasalaatuisina. Laitteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon puhdistettavuuteen, jonka ansiosta päivittäiset rutiinit vievät mahdollisimman vähän aikaa ja keitin pystyy palvelemaan täydellä teholla myös ruuhkahuippujen aikana.

Metos Green PU

Espressokeitin Metos Green PU2GR. Mustat ulkokuoret. Kaksi suodatinkahvaa ja kaksi höyryhanaa.

Espressokeitin Metos Green PU2GR

PU on Metos Green -malliston edullisin vaihtoehto.  Puoliautomaattinen, manuaalisella puhdistustoiminnolla varustettu espressokeitin soveltuu edullisen hintansa ansiosta hyvin esimerkiksi toimistoon, pieneen kahvilaan tai vaikkapa hoteleihin.

Metos Green Club

Espressokeitin Metos Glub ME 1GR. Mustat ulkokuoret. Yksi suodatinkahva ja yksi höyryhana.

Espressokeitin Metos Glub ME 1GR

Metos Green Club on yhdellä suodatinkahvalla varustettu espressokeitin, jonka leveysmitta on vain 358 mm. Keittimestä on saatavissa sekä ohjelmoitavissa oleva automaattinen että edullisempi, puoliautomaattinen versio. Keitin sopii hyvin toimistoon tai pieneen kahvilaan, jossa erikoiskahvien menekki on satunnaista, eikä ruuhkahuippuja esiinny. Laitteesta on saatavissa myös sisäänrakennetulla vesitankilla varustettu versio, joka sopii kohteisiin, joissa keittimelle ei ole omaa vesiliitäntään.

Metos Green Compact

Espressokeitin Metos Green Compact 2GR. Mustat ulkokuoret. Kaksi suodatinkahvaa ja kaksi höyryhanaa.

Espressokeitin Metos Green Compact 2GR LED ESM

Metos Green Compact on nimensä mukaisesti tehopakkaus, joka tarjoaa pienestä koostaan (leveys vain 580 mm) huolimatta suuren kapasiteetin. Tämä kahdella suodatinkahvalla varustettu keitin on saatavissa sekä automaattisena että edullisempana, puoliautomaattisena versiona.

Metos Green Plus

Espressokeitin Metos Green Plus 2GR. Mustat ulkokuoret. Kaksi suodatinkahvaa ja kaksi höyryhanaa.

Espressokeitin Metos Green Plus 2GR

Metos Green Plus on malliston monipuolisin automaattikeitin, jonka moderni tekniikka auttaa ja opastaa käyttäjää sekä kahvin valmistuksessa että laitteen puhtaanapidossa. Plus-mallit on saatavissa kahden ja kolmen suodatinkahvan versiona sekä korotettuina Tall-malleina, joissa kahvan alle mahtuu jopa 14,5 cm korkea lasi. Mustat sivupaneelit, etuosaa hallitseva kiiltävä ruostumaton teräs ja painikkeiden valkoinen LED-valaistus antavat keittimelle tyylikkään hillityn ulkonäön.

Automattisissa Green sarjan keittimissä ohjaustekniikka valvoo ja säätää laitteen toimintoja. Automaattinen puhdistustoiminto käynnistyy mallista riippuen joko kuuden tai kymmenen annoksen jälkeen. Kullakin suodatinyksiköllä on oma ohjaustekniikka, joten muut yksiköt voivat olla käytössä yhden ollessa pesussa. Opastava LCD-näyttö helpottaa laitteen käyttöä, puhdistusta ja huoltoa. Näyttö kertoo käyttäjälle seuraavat tiedot: boilerin lämpötila, käynnistys- ja viikonpäiväasetukset, valmistettu kuppimäärä, vedenkulutus, vikailmoitukset, ajastetut huollot, automaattipuhdistus. Lisäksi laitteessa on erilliset mittarit boilerin ja pumpun paineille.

Lisätietoa Metoksen myyntipalvelusta ja alla olevista verkkokaupan linkeistä:

Metos Green PU
Metos Green Club
Metos Green Compact
Metos Green Plus