Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Uudistunut Metos Memo -yhdistelmäuunimallisto

16.04,2020 Tuotekatsaus

Metos Memo -yhdistelmäuuni on nyt saatavilla entistä parempana.  Uusi yksinkertaisen tyylikäs ja hillitty design tuo käyttäjän tarvitsemat toiminnot entistä selkeämmin esille. Viimeistellyt yksityiskohdat ja uudet ominaisuudet tekevät Memo-sarjan yhdistelmäuuneista entistäkin parempia vaihtoehtoja ammattikeittiöön. Helppokäyttöiset ja varmatoimiset Memo-yhdistelmäuunit soveltuvat kaikkeen ruoanvalmistukseen ja leivontaan.

Metos Memo -sarjassa on tarjolla elektroniset sekä edullisemmat elektromekaaniset mallit. Mallistossa on 5, 7- ja 10-johteiset mallit, joiden johdeväli on 70 mm ja ne sopivat GN1/1-astian lisäksi myös leipomopelleille 600×400 mm. Lisäksi on saatavana erittäin kapeat, vain 510 mm leveät Slim-mallit, jotka ovat GN1/1-koossa ja 6-johteisia.

Mallistossa on nyt myös uutena elementtinä saman sarjan nostatuskaappi yhtenäisen kokonaisuuden rakentamiseksi. Kysy lisää myynnistämme!

Uudistetun Metos Memo -tuoteperheen löydät nyt verkkokaupastamme

Metos Memo T61 Slim

Metos Memo T61 Slim on erittäin kapea 510 mm leveä uuni elektronisella ohjauksella. Uunissa on valmiina 95 testattua paisto-ohjelmaa ja mahdollisuus tallentaa omia ohjelmia.