Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.

Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Uusi Metos iCombi Pro – Kaiken mitä teet, voit tehdä vieläkin paremmin

14.05,2020 Tuotekatsaus

 

Uusi visuaalinen toimintakonsepti, älykäs kypsennys ja tehokas ruokatuotannon ohjaus tekevät yhdessä uudesta yhdistelmäuunista huippulaitteen, joka parantaa edelleen keittiön kannattavuutta, lisää kokkien luovuutta ja vähentää tehokkaasti stressiä keittiön kiireisimpinä aikoina.

Uusi iCombi Pro tietää halutun lopputuloksen ja säätää kosteuden, ilmavirtauksen sekä lämpötilan automaattisesti, ja tietysti täyttömäärästä välittämättä. Mikäli haluat säätää lopputulosta tai aikaa, ehkä lisätä uusia tuotteita kypsennyksen aikana, tämäkin onnistuu.

Useiden ruokalajien samanaikainen aloitus tai valmistuminen onnistuu helposti, kumman vain valitsetkin. Tilanteesta riipuen voit valita optimoidaanko nopein kypsennysaika vai pienin energiankulutus. iCombi Pron lopputulos vakuuttaa sinut aina.

Yhdistelmäuunin puhdistuksessa on tapahtunut myös uusi vallankumous. Kiireisen päivän keskellä saat uunin puhtaaksi uudella nopealla pesuohjelmalla jopa 12 minuutissa. Tähän pystyy vain uusi iCombi Pro. Tätä tarvitset silloin, kun siirryt esim. voimakkaasta grillaamisesta hellävaraiseen höyrykypsennykseen. Peruspuhdistuksen voi tehdä yön yli. Uuni kertoo likaantumisasteen ja suosittelee sopivinta pesuohjelmaa. Eko-ohjelmalla saavutat jopa 50 % pesuainesäästön edellisiin sukupolviin verrattuna.

 

Metos iCombi Pro -yhdistelmäuuni on edelläkävijä uudelle normaalille.

 

Kerromme sinulle kohta lisää tästä uudesta huippulaitteesta.

 

Metos iCombi Pro -esite.