Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Uusi Metos iCombi Pro – Kaiken mitä teet, voit tehdä vieläkin paremmin

14.05,2020 Tuotekatsaus

Yhdistelmäuunien uusi sukupolvi – Metos iCombi Pro

Keväällä 2020 myyntiin tullut Metos iCombi Pro -yhdistelmäuuni tekee ruoanvalmistuksesta entistä nopeampaa ja vaivattomampaa. Uusi visuaalinen toimintakonsepti, älykäs kypsennys ja tehokas ruokatuotannon ohjaus tekevät yhdessä uudesta yhdistelmäuunista huippulaitteen, joka parantaa edelleen keittiön kannattavuutta, lisää kokkien luovuutta ja vähentää tehokkaasti stressiä keittiön kiireisimpinä aikoina. Uusi iCombi Pro tietää halutun lopputuloksen ja säätää kosteuden, ilmavirtauksen sekä lämpötilan automaattisesti, ja tietysti täyttömäärästä välittämättä. Mikäli haluat säätää lopputulosta tai aikaa, ehkä lisätä uusia tuotteita kypsennyksen aikana, tämäkin onnistuu.

Useiden ruokalajien samanaikainen aloitus tai valmistuminen onnistuu helposti, kumman vain valitsetkin. Tilanteesta riippuen voit valita optimoidaanko nopein kypsennysaika vai pienin energiankulutus. iCombi Pron lopputulos vakuuttaa sinut aina.

Uudistunut automaattipesu, puhdasta jälkeä entistä nopeammin

Myös yhdistelmäuunin puhdistuksessa on tapahtunut uusi vallankumous. Kiireisen päivän keskellä saat uunin puhtaaksi uudella nopealla pesuohjelmalla jopa 12 minuutissa. Tähän pystyy vain uusi iCombi Pro. Tätä tarvitset silloin, kun siirryt esimerkiksi voimakkaasta grillaamisesta hellävaraiseen höyrykypsennykseen. Peruspuhdistuksen voi tehdä yön yli. Uunin ohjaustekniikka tarkkailee puhdistustarvetta ja osaa näin kertoa likaantumisasteen ja suositella sopivinta pesuohjelmaa. Näin säästetään työaikaa ja optimoidaan veden, energian ja pesukemikaalien kulutus. Uuden Eko-puhdistusohjelman avulla saavutat jopa 50 % pesuainesäästön yhdistelmäuunin edellisiin malleihin verrattuna.

Metos iCombi Pro -yhdistelmäuuni asettaa uudet standardit nykyaikaiselle ruoanvalmistukselle.

Tutustu iCombi Pro -yhdistelmäuunien mallistoon verkkokaupassa

Katso Metos iCombi Pro -esite