Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Uusia jäätelökoneita ravintoloihin ja kahviloihin

26.06,2020 Tuotekatsaus

Metoksen tuotevalikoima on täydentynyt uusilla jäätelökoneilla

Itse tehdyn jäätelön tarjoaminen ravintolan tai kahvilan keittiössä on nyt entistä helpompaa ja vaivattomampaa. Metoksen tuotevalikoima on täydentynyt kuudella uudella jäätelökoneella, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kokoluokkaan. Yhteistä kaikille laitteille on huolellisesti mietityt yksityiskohdat, jotka tekevät laitteen käytöstä helppoa ja auttavat pääsemään haluttuun lopputulokseen aina yhtä tehokkaasti.

Vintagehenkinen Metos Freeze&Go

Metos Freeze&Go-jäätelökoneen avulla valmistat herkulliset artesaanijäätelöt nopeasti ja aina tasalaatuisena. Vintage-tyyliin muotoiltu kone on kompaktin kokoinen ja vie todella vähän pöytätilaa. Laitteen hiljainen käyntiääni ja helppo puhdistettavuus tekevät siitä miellyttävän käyttää. Jäätelön valmistus on mutkatonta ja nopeaa: täytä kulho, aseta se paikalleen ja käynnistä. Viiden minuutin päästä jäätelö on valmista tarjottavaksi.

Kompaktin kokoinen tehopakkaus – Metos LaboMetos-jäätelökoneet Freeze&Go, Labo, Quartetto ja Ready

Metos Labo on vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettu jäätelökone, jonka avulla valmistat herkulliset jäätelöt ja sorbetit nopeasti ja aina tasalaatuisina. Tason päälle asennettava Labo on kompaktin kokoinen, mutta kykenee mallista riippuen venymään joko 9 tai 12 kilon tuntikapasiteettiin.

Säilytystilalla varustettu, suurten volyymien Metos Quartetto

Metos Quartetto on suurille valmistusvolyymeille tarkoitettu vankkatekoinen jäätelökone. Laite on lattialle asennettavaa mallia, jota on helppo siirtää alla olevien pyörien ansiosta. Metos Quartetton erikoisuutena on jalustaan sijoitettu pakastelokero, joten voit valmistaa ja säilyttää tuotteet samalla laitteella. Laite valmistaa yhdellä täytöksellä 3 kiloa jäätelöä. Päältä ladattava laite on 1150 mm korkea, joten sen täyttö on nopeaa ja ergonomista suurillakin valmistusvolyymeilla.

Monipuolinen jälkiruokayksikkö – Metos Ready

Metos Ready on suureen ravintolakeittiöön tai myymälään suunniteltu jäätelökone, joka on saatavissa kahtena erilaisena, tason päälle asennettavana versiona. Metos Ready 14/20 valmistaa kerrallaan 4 kiloa jäätelöä ja kykenee jopa 20 kilon tuntikapasiteettiin. Metos Ready Chef -jäätelökone on todellinen jälkiruokien valmistuksen monitoimilaite. Laitteen 32 valmisohjelmaa kattavat valmistustarpeet aina jäätelöistä sorbetteihin, jälkiruokakastikkeisiin ja erilaisiin täytteisiin. Laitteella voidaan valmistaa sekä kylmiä että lämpimiä komponentteja.

Labo, Quartetto ja Ready -malleissa on älykäs Hard-O-Tronic® -järjestelmä tarkkailee massan rakennetta ja säätää laitteen toimintoja sen mukaan. Käyttäjä voi helposti muuttaa asetuksia nuolinäppäimillä ja saada näin tuotteille haluamansa rakenteen. Kun valmisohjelma käynnistetään, neuvoo näyttö käyttäjää oikeista lämpötiloista, raaka-aineiden lisäämisestä ja muista työvaiheista. Sylinterin tyhjennyksessä käynnistyvä jälkijäähdytys takaa jäätelölle aina optimaalisen lämpötilan. Tyhjennyksen jälkeen puhdistusohjelma tarkkailee ja säätää sylinterin lämpötilaa. Tämä parantaa hygieniaa silloin, kun peräkkäisten valmistuserien välille tulee tauko, eikä laitetta puhdisteta välillä. Jäätelökoneiden valikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä.