Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Vesi on terveyden ja hyvinvoinnin tärkeä ainesosa

15.04,2021 Tuotekatsaus
Metos Escowa -vesijakelimet

Meillä Suomessa puhdasta vettä saadaan suoraan hanasta. Siksi täällä onkin turhaa ja ympäristöä monella tapaa kuormittavaa tarjoilla pullovettä, vaan kannattaa hyödyntää puhdas hanavetemme ja tarjoilla sitä näyttävästi.

Vesiannostelijalla vesi saadaan viilennettyä sopivan kylmäksi tarjoiluun ja jaettua tyylikkäästi asiakkaille. Vesi kannattaa jäähdyttää, koska harvoin suoraan verkostosta tuleva vesi on riittävän viileää suurten rakennusten sisällä. Lisäksi hiilihapotetun veden suosio kasvaa edelleen ja vesiannostelija onkin edullisin vaihtoehto tarjota asiakkaalle vaihtoehtoisesti kuplavettä. Johonkin paikkaan saattaa sopia jopa mahdollisuus myydä asiakkaalle mukaan vettä esimerkiksi omalla logolla varustetussa kestopullossa, pullon kera tai myöhemmin täyttönä!

Metoksen valikoimasta löytyvät laadukkaat Escowa-vesijakelimet valmistetaan Ruotsissa. Hanamalleja on valikoimassamme tarjolla viisi eri vaihtoehtoa ja kylmäkoneissa kolme mallia kapasiteettitarpeen mukaan. Kylmäkoneissa on panostettu tehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen, kylmäaineet ovat luonnolliset R290 ja R600.

 

 Lom Evo -hanamalli upotettuna kalusteeseen

Metos Lom Evo -hana ja tipparitilä upotettuna kalusteeseen. Kylmäkone on asennettu alla olevaan kaappiin, jossa on ilmankierron varmistava ritilä edessä.

 

Runsas valikoimamme tarjoaa aina asiakkaan toiveisiin sopivan ratkaisun. Kylmäkoneet ja hanat voidaan integroida asiakkaan sisustukseen sopiviin kalusteisiin. Lisäksi tarjoamme myös valmiita vapaasti seisovia vesikalusteita, joissa hana ja kylmäkone on valmiina, sopivat esimerkiksi kouluihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Hanamallit:
Lom Evo, kaksi laatua, kylmä vesi ja hiilihappovesi
Piccolo Fusion, kaksi laatua, kylmä vesi ja hiilihappovesi
Chrome, yksi laatu, kylmä vesi tai hiilihappovesi
Albatross 2, kaksi laatua, kylmä vesi ja hiilihappovesi
Calypso2, neljä ohjelmapainiketta, kylmä vesi ja hiilihappovesi, makuaineella maustettu hiilihappovesi

Kylmäkoneet:
Pro2, jäähdytyskapasiteetti 20 litraa tunnissa
Pro2 XL, jäähdytyskapasiteetti 45 litraa tunnissa
Pro2 XXL, jäähdytyskapasiteetti 95 litraa tunnissa

Kylmäkoneen sopivuus hanamallille tulee varmistaa hankittaessa.

 

Lue lisää tuotteista Metoksen verkkokaupasta.

 

Piccolo Fusion -hanat

Metos Piccolo Fusion -hanat juomabuffetissa