Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Vettä ja energiaa säästävät esipesusuihkut

29.06,2021 Tuotekatsaus

Metos Trigger -esipesupistooli on varustettu liipaisimella sekä pitorenkaalla.

Uudet Metos Trigger ja Metos DuraPull -esipesusuihkupäät säästävät vettä sekä energiaa. Tämän vähäisen kulutuksen takaa LEED-sertifikaatti, joka on myönnetty molemmille suihkuille.

Metos Trigger:

Metos Trigger on tarkoitettu vaativaan käyttöön ammattikeittiöiden esipesusuihkuissa. Metos Triggerissä on liipaisimella varustettu käsisuihkupistooli ja pitorengas. Suihkussa veden virtausnopeus on 1,07 GPM (4,05 l / min) ja vedenkulutus on 4,05 l / min. Sen runko on valmistettu kiillotetusta kromatusta messingistä, jonka päällä on kumipinta. Tämän lisäksi suihkussa on ½ NPSM urosliitäntä, joka on yhteensopiva G ½ kierteiden kanssa. Metos Trigger sopii useimpiin Euroopassa myytäviin esipesusuihkuihin.

Metos DuraPull:

Metos DuraPull on tarkoitettu vaativaan käyttöön ammattikeittiöiden esipesusuihkuissa. Metos DuraPull -suihkupää on alas vedettävä malli, jossa veden virtausnopeus on 1,07 GPM (4,05 l / min) ja vedenkulutus on 4,05 l / min. Sen runko on valmistettu kiillotetusta kromatusta messingistä, jonka päällä on kumipinta. Tämän lisäksi suihkussa on ½ NPSM urosliitäntä, joka on yhteensopiva G ½ kierteiden kanssa. Metos DuraPull sopii useimpiin Euroopassa myytäviin esipesusuihkuihin.

Alas vedettävä Metos DuraPull -suihkupää kiinnitettynä esipesusuihkuun.

LEED-sertifikaatti:

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) -sertifikaatti on kansainvälisesti tunnistettu kolmannen osapuolen (United States Green Building Council, USGBC) myöntämä sertifiointi. Saavuttaakseen LEED-sertifikaatin, yrityksen tai yksittäisen tuotteen tuotantoketjun ja suunnittelun vastuullisuuden ja kestävän kehityksen taso pitää määrittää. Jokainen toimintatapa ja suunnitteluvaihe tuotantoketjussa pisteytetään niiden ympäristöystävällisyyden ja vastuullisuuden perusteella. LEED-sertifikaatti myönnetään vain silloin, kun kaikki vaatimukset täyttyvät.

Metos Trigger ja Metos DuraPull -suihkuilla on LEED-sertifikaatti. Vaatimuksena vedenkulutuksen pitää olla alle 4,9 l / min, jotta sertifikaatin voi saada. Molemmissa suihkuissa kulutus on vain 4,05 l / min. Tällä tavoin on mahdollista säästää suuria määriä vettä sekä energiaa verrattuna tavallisiin esipesusuihkuihin, joissa vedenkulutus voi olla jopa 16 l / min.

 

Lisätietoa tuotteista saat verkkokaupastamme tai Metos-myynnistä.