Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

COVID-19 -pandemia aiheuttaa alallemme merkittäviä haasteita

15.04,2020 Yleinen
Paikalliset palvelut

Noudatamme huolellisesti kaikkia hallituksen ja terveysviranomaisten antamia määräyksiä ja suosituksia koronapanepidemian hillitsemiseksi.

Meillä toimivat kaikki alueelliset palvelut ja Keravan keskusvarastolla on reilusti tuotteita keittiön kaikkiin laitetarpeisiin. Myös Keravan laitetehdas ja Sorsakosken kalustetehdas toimivat täydellä kapasiteetilla.

Rakennamme parhaillaan useita kymmeniä ammattikeittiöitä ympäri maatamme. Tartuntariskin minimoimiseksi tarvittaessa voimme työskennellä keittiössä kaikkina vuorokaudenaikoina.

Tsemppaamme ja odotamme yhdessä kaikkien maamme kahviloiden, ravintoloiden ja ylipäätään ammattikeittiöiden kanssa, että ovet saataisiin taas aukeamaan turvalliseen toimintaympäristöön.

Ota meihin heti yhteyttä, jos tarvitset apua keittiösi ruokatuotannon uudelleenjärjestelyissä esim. ulosmyyntiä varten, suunnittelussa tai asennustöissä!

Salien ja keittiöiden avautuessa kesäksi, kannattaa isot huoltotyöt ja laitevaihdot tehdä nyt ennakkoon. Huollon kapasiteetti saattaa kesän alussa olla kovilla. Ymmärrämme kyllä talouden realiteetit tällä hetkellä siellä keittiöissä. Tilanteeseen sopivia rahoitusvaihtoehtoja on meillä runsaasti tarjolla.

Täältä löydät paikalliset yhteystiedot

Yhdessä eteenpäin

Metoslaiset