Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.
Tämä on lehtemme sähköinen versio.

Easy Start, käyttövalmis omavalvonnan digitaalinen ratkaisu

01.03,2021 Hygienia ja elintarviketurvallisuus
Metos ioLiving Easy Start omavalvonta

 

Easy Start on käyttövalmis omavalvonnan digitaalinen ratkaisu. Kaikki mitä tarvitset alkuun on tässä paketissa.  Lämpötila-anturit ja Gateway-laite ovat valmiina etukäteen avatulla käyttäjätilillä. Sinun tarvitsee vain laittaa virta päälle laitteisiin, siirtää anturit kohteisiin ja vaihtaa tilille oma käyttäjätunnus. Pääset tutustumaan ioLiving -palveluun helposti ja vaivattomasti tällä paketilla, myöhemmin voit laajentaa käyttöä tarpeen mukaan.

Automaattisen lämpötilaseurannan ohella Easy Start -palveluun kuuluvat hälytysten jakelu, aistinvaraisten tarkistusten kirjaaminen sekä lämpötilanäytteiden ottaminen. Lämpötila- ja havaintotilastoja seurataan ja analysoidaan reaaliaikaisesti. Palveluun kuuluu myös helppokäyttöinen ja tarkka ruokahävikin seuranta.

Kaikki Smart Kitchen ratkaisut on suunniteltu helpottamaan keittiöiden arkirutiineja, parantamaan tuottavuutta ja varmistamaan ruokaturvallisuus. Tämä paketti sisältää 5 lämpötila-anturia, Gateway-laitteen, 24 kk:n lisenssin ja dataliittymän palvelun käyttöön. Lämpötilaseuranta voi alkaa heti, kun asetat laitteet halutuille paikoille.

Lue lisää Easy Start -paketista Metoksen verkkokaupasta tai Smart Kitchen -sivuilta

Metos ioLiving EasyStart paketin sisältö

 

Näin helppoa on aloittaa omavalvonta Metos ioLiving-omavalvontapaketin avulla:

 

Hans Välimäki luottaa omavalvonnassa mobiiliin Metos ioLiving-järjestelmään