Metos Uutiset

Metos Uutiset on julkaistu vuodesta 1950 lähtien.

Tämä on lehtemme sähköinen versio.

MyKitchen on keittiösi sähköinen huoltokirja ja paljon muuta

15.04,2020 Neuvokit

Jokaiseen Metos-kokonaiskeittiötoimitukseen kuuluu MyKitchen -huoltokirja. Nettiselaimella toimiva MyKitchen-käyttöliittymä toimitetaan käyttäjälle keittiön luovutuksen tai kouluttajan antaman laitekoulutuksen yhteydessä. MyKitchen sisältää kaikkien laitteiden käyttöohjeet. Ohjeet eivät katoa ja vuosienkin päästä löydät täältä aina laitekohtaiset hoito-ohjeet. Lisäksi ohjeisiin tulleet muutokset ja lisäykset päivittyvät dokumentteihin automaattisesti.

Dokumenttien lisäksi kaikki tehty huoltotyö tallentuu välittömästi kunkin laitteen yksilölliseen huoltohistoriaan. Laitekohtaisten identifiointitunnusten eli ns. A-tunnusten ansiosta yksilöllinen huoltotieto on luettavissa laitteen koko elinkaaren ajalta. Huoltohistorian avulla voidaan arvioida myös ikääntyvän laitteen toimintavarmuutta ja budjetoida ennakoivaa huoltoa.

MyKitchenistä löydät myös mm. ruostumattoman teräksen hoito-ohjeet. Käyttöliittymä kehittyy edelleen ja tulevaisuus tuo sinne kaikkea keittiölle käytännöllistä ja hyödyllistä tullessaan.