Kesätyöpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

content/vastuullinen_kesatyo.png

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle. 

Hyvä hakijakokemus
Kerromme työpaikkailmoituksessa tarvittavat tiedot ja pidämme hakijat tietoisina rekrytointiprosessin eri vaiheista.

Mielekäs työ
Tarjoamme mielekkäät, kehittymistä tukevat työtehtävät.

Perehdytys ja ohjaaminen
Käymme läpi työn tavoitteet/odotukset heti työsuhteen alkaessa. Huolehdimme, että kesätyöntekijät saavat hyvän perehdytyksen työtehtäviin, ohjaamme heitä työssään ja annamme siitä palautetta.

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
Otamme kesätyöntekijät mukaan osaksi työyhteisöä ja kohtelemme heitä oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti.

Kohtuullinen palkka
Maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Kirjallinen työsopimus ja todistus
Teemme kaikkien kesätyöntekijöiden kanssa kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annamme työtodistuksen.

content/kesatyo.jpg


Kesätyöntekijöitä tehtaan KOKOONPANOON


Hae kesätöihin ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen. Haemme päätoimipisteeseemme Keravalle sekä Sorsakoskelle positiivisia ja reippaita sähkö-, kone tai metallialan opiskelijoita kokoonpanotyöhön. Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 3-4 kuukautta.
Metoksella kesätyö on suurilta osin tiimityötä, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Työntekijänä olet tehokas, täsmällinen ja et kavahda fyysisen työn tekemistä. Tuotantotilamme ovat turvalliset ja siistit.
Tarjoamme sinulle joustavat työajat, mukavat työkaverit sekä paljon uuden oppimista. 

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.3.2019. Kerrothan hakulomakkeella millä ajalla olet valmis työskentelemään. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin maalis-huhtikuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella personnel@metos.com.


Hae kesätyöntekijäksi kokoonpanoon

 


Kesätyöntekijöitä TOIMISTOTYÖHÖN


Hae kesätöihin ammattikeittiömaailman kuumimpaan ytimeen. Haemme päätoimipisteeseemme Keravalle positiivisia ja reippaita kesätyöntekijöitä mm. talous- ja vientiosastoillemme erilaisiin toimistotehtäviin. Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 3-4 kuukautta.
Tarjoamme sinulle joustavat työajat, mukavat työkaverit sekä paljon uuden oppimista. 

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja kesätyöpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.3.2019. Kesätyötehtävien sisältö vaihtelee yksiköstämme riippuen. Voit kertoa hakulomakkeella, minkälaisesta tehtävästä olisit ensisijaisesti kiinnostunut. Kerrothan myös millä ajalla olet valmis työskentelemään. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin maalis-huhtikuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella personnel@metos.com.


Hae kesätyöntekijäksi toimistotyöhön 


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle

 


Rekrytointijärjestelmän rekisteriseloste