Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut jo 90 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arviostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.


Haemme pääkaupunkiseudulle huollon palvelupäällikköä


Huollon palvelupäällikkö johtaa alueensa huoltoa ja vastaa huoltoasentajien työnjohdosta, huoltopyyntöjen aikatauluttamisesta ja asiakasyhteyksistä huollon asioissa. Toimit yhteistyössä laitemyyntiorganisaation kanssa ja vastaat huoltopalveluiden, kuten esim. huoltosopimusten myynnistä. Palat halusta auttaa asiakasta. Osaat kuunnella ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat kehittyä huoltopalveluiden syväosaajaksi, jolloin parhaiten autat asiakasta menestymään.

Huoltotöiden jakamisessa asentajille käytämme tablettitietokoneita, jotka ovat yhteydessä huollon ohjausjärjestelmään ja asiakkaan laitteiden huoltohistorian sisältämään tietokantaan. Tukenasi sinulla on Keravan pääkonttorin tekninen koulutus- ja tukikeskus sekä keskitetyt huollon tukipalvelut kuten myös yli 20 000 varaosan keskusvarasto.

Työpisteesi sijaitsee Helsingissä Haagan aluekonttorissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
■ teknillistä, kaupallista tai ammattikeittiöalan koulutusta
■ työkokemusta laitehuollosta ja esimiestyöskentelystä
■ paineensietokykyä ja hyvää organisointitaitoa
■ englannin kielen osaamista

Eduksesi luetaan
■ ammattikeittiöalan tuntemus
■ ruotsin kielen osaaminen

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn kansainvälisessä yrityksessä mukavien asiakkaiden, kilpailukykyisten tuotteiden sekä palveluiden parissa. Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Antti Myllys puh. 020 439 4324. Täytä sähköinen hakemus 29.4.2018 mennessä tästä linkistä


Haemme Keravan pääkonttorin henkilöstöravintolan tiimiimme

KOKKI / KYLMÄKKÖÄ


tehtävästä eläköityvän kokin seuraajaksi. Lounaan valmistuksen ohella tehtäviisi kuuluu jonkin verran aamiaistuotteiden sekä edutusruokien valmistusta ja kabinettitarjoilua. Omavalvonta hoituu pääosin automaatisella IoLiving-omavalvontasovelluksella, osallistut vain ruokanäytteiden keräämiseen.

Laitevalmistajana henkilöstöravintolamme on usein asiakkaiden mielenkiinnon kohteena. Luonteeltasi olet palveluhenkinen ja osaat sujuvasti kohdata asiakkaitamme myös  ruoalaiton lomassa. Olet reipasotteinen, työtä pelkäämätön ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Tarvittaessa avustat keittiömestareitamme laitedemoissa.Olet myös kiinnostunut uusien ruoanvalmistuslaitteiden ja menetelmien kokeilemisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta
■ kokin koulutusta
■ kokemusta lounasruoan valmistuksesta
■ vähintään kahden vuoden kokemusta ruoanvalmistuksesta
■ englannin kielen osaaminen luetaan eduksesi

Työaikasi on ma-pe 07:00 -15:00. Ison talon etujen lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden edetä urallasi.

Lisätietoja antaa keittiöpäällikkö Teemu Rönkkö, puh. 040 6685 834, teemu.ronkko@metos.com. Täytä sähköinen hakemus 29.4.2018 mennessä tästä linkistä.


KESÄTYÖPAIKAT KERAVALLA


Metos palkkaa kesätyöntekijöitä kevään aikana aina toukokuun loppuun asti. Tehtävien luonteesta johtuen hakijoiden tulee pääsääntöisesti olla 18 vuotta täyttäneitä.
Tuotannon kesätyöntekijöilla toivotaan olevan alan koulutusta tai kokemusta tai olevan alan opiskelija. Jokainen kesätyönhakija tulee saamaan henkilökohtaisesti tiedon rekrytoinnin lopputuloksesta tai päättymisestä.Alla linkit hakemuksiin:

Kesätyö 2018, toimihenkilöt

Kesätyö 2018, varasto

Kesätyö 2018, henkilöstöravintola

Kesätyö 2018, tuotanto

 
Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle