Avoimet työpaikat


Metos valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Kehityksemme perustuu asiakkaidemme liiketoiminnan ja liiketoimintaympäristön ymmärtämiseen. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuuluu ALI- ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa. Metos Oy Ab on ammattikeittiölaitteiden ykkösosaaja, joka on ollut lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Metoksen pääkonttori, tehdas sekä Metos Center -koulutuskeskus sijaitsevat Keravalla. Muut tehtaamme sijaitsevat Suomessa Leppävirran Sorsakoskella ja Virossa Tallinnassa.

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arvostamme. Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.Haemme HUOLLON PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TURKUUN

Huoltotoiminta on strategiamme ytimessä. Haluamme kantaa elinkaaren aikaisen vastuun tuotteistamme ja auttaa asiakastamme menestymään.

Palvelupäällikkö johtaa alueensa huoltotoimintaa vastaten asiakasyhteyksistä huollon asioissa, huoltoasentajien työnjohdosta, huoltopyyntöjen aikatauluttamisesta ja huoltotoiminnan kehittämisestä. Palvelupäällikkö vastaa myös huoltopalveluiden, kuten huoltosopimusten myynnistä ja toimii yhteistyössä laitemyynnin kanssa. Työpisteesi sijaitsee Turussa vastuualueena Länsi-Suomi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää teknistä, kaupallista tai ammattikeittiöalan koulutusta. Työkokemus laitehuollosta, asiakaspalvelusta ja reklamaatioiden hoidosta auttaa sinua menestymään työssäsi. Esimiestyö on tärkeä osa työtä ja toivomme sinulta näyttöjä hyvästä esimiestyöstä. Tehtävässä on välillä monta rautaa tulessa, joten paineensietokyky, rauhallisuus ja hyvät organisointitaidot auttavat eteenpäin arjen haasteissa. Parhaiten autat asiakasta menestymään, kun osaat kuunnella, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aktiivinen yhteistyökumppani. Toivomme, että haluat oppia uutta ja kehittää työtäsi. Kokemus ammattikeittiöalasta on plussaa.

Päivittäistä työtä johdamme huollon ohjausjärjestelmän avulla. Työssä tukenasi sinulla on lisäksi Keravan pääkonttorin henkilöstö, tekninen koulutus- ja tukikeskus, keskitetyt huollon tukipalvelut ja yli 20 000 varaosan keskusvarasto. Pääosin työ tapahtuu suomen kielellä, mutta englannin kielen osaamistakin tarvitaan ja ruotsin kielen taito on hyvä lisä.

Tehtävä tarjoaa sinulle itsenäisen vastuualueen, monipuoliset tehtävät ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattikeittiömaailmassa.

Tule mukaan osaavaan ja mukavaan joukkoomme ammattikeittiömaailmaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Anu Marttila, puh. 050 4358625. Hae tehtävää Baronan sivuilta: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5c756d53fe2f58001ea01cea/Huollon-Palvelupaallikko-Turkuun/Haemme kesätyöntekijöitä tehtaalle ja toimistoon


Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle.
Voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.


LinkedIn Linkki Metoksen LinkedIn- sivulle

 


Rekrytointijärjestelmän rekisteriseloste