REKISTERISELOSTE (Henkilötietolaki 523/1999)

 

Laatimispvm: 18.10.2018


Rekisterinpitäjä

Metos Oy Ab

Yhteystiedot
Ahjonkaarre, 04220 Kerava
puh. 020 43913
personnel@metos.com



Rekisterin nimi ja verkko-osoite

Rekrytointijärjestelmä ReachMee www.reachmee.fi. Palvelun tarjoaja ReachMee AB vastaa rekisteriin tallennettavien tietojen teknisestä suojauksesta ja tietoturvasta.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin tarkoitus on vastaanottaa, käsitellä ja säilyttää Metos Oy Ab:n työnhakijoiden työpaikkahakemuksia. Hakija voi osoittaa hakemuksen avoinna olevaan työtehtävään tai jättää avoimen hakemuksen. Henkilöstöhallinnon työntekijät voivat yhdistää hakemuksen mahdolliseen muuhun sopivaan työtehtävään tai hakemukseen voidaan palata myöhempien hakujen yhteydessä.

 

Henkilötietojen käsittely

Metos Oy Ab käsittelee seuraavia henkilötietoja:

Nimi
Yhteystiedot
Mahdolliset vastaukset hakulomakkeen seulontakysymyksiin
CV, hakemuskirje ja mahdolliset muut hakijan antamat lisätiedot

 

Luku ja käsittelyoikeus

Hakemusten tietoja pääsevät tarkastelemaan ja käsittelemään henkilöstöhallinnon työntekijät sekä organisaation rekrytoinnista vastaavat henkilöt.

 

Henkilötietojen säilytysaika

Kohdistetuissa rekrytoinneissa työnhakijoiden hakemukset säilyvät järjestelmässä kaksi (2) vuotta rekrytoinnin päättymisen jälkeen. Avoimet hakemukset säilytetään kuusi (6) kuukautta.

 

Henkilötietojen tarkastus,- kielto- ja korjausoikeus:

Työnhakija voi käsitellä ja muokata omia henkilötietojaan kirjautumalla omalle hakijatililleen urasivuilla. Metos Oy Ab voi poistaa puutteellisin tiedoin varustettuja työpaikkahakemuksia. Hakemuksia voidaan poistaa ja muuttaa myös työnhakijan pyynnöstä. Poistamis- tai muutospyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjän sähköpostiosoitteeseen.