Huolto


Metos huoltotilaus 24 h/vrk p. 020 300 300 kaikkialla Suomessa.

Sähköposti metoshuolto@metos.fi

Varaosatilaus p. 0204 39 4456 (tai vaihde 0204 3913).

Sähköposti varaosat@metos.fi

Huoltotilaus

Tee huoltotilaus tästä. Paikallinen huoltomme palvelee sinua tuotapikaa

Huoltoneuvonta
Kysy huoltoneuvonnasta, asiantuntevat neuvot suoraan alan ammattilaisilta.

Varaosatilaus
Tilaa varaosat kätevästi tästä.

Pyydä lisätietoa
Ennakkohuoltosopimus, huoltoasiakkuus, diagnoosi


Vastuu Metos-laitteiden toimintavarmuudesta, käytettävyydestä sekä suunnitellun elinkaaren saavuttamisesta on meille kunnia asia. Alueelliset palvelukeskukset sekä yksittäiset huoltopisteemme yli 30 paikkakunnalla takaavat nopean ja paikallisen huollon. Oma valtakunnallinen huoltoverkostomme koostuu rautaisista ammattilaisista – asiantuntijoista, jotka ovat keskittyneet yksinomaan ammattikeittiölaitteiden huoltopalveluihin.

Yhteyden saaminen Metos-huoltoon on tehty sinulle helpoksi. Käytössäsi on valtakunnallinen puhelinnumero 020 300 300, johon voit soittaa paikallispuhelun hinnalla milloin vain. Puhelusi ohjautuu alueesi palvelupäällikölle tai vastauspalveluumme. Paikalliset, osaavat ammattilaiset palvelevat sinua.

Hyvän palvelun varmistamiseksi:
• Koulutamme jatkuvasti huoltohenkilöstöämme
• Ylläpidämme reaaliajassa laite- ja huoltohistoriatietokantoja
• Huoltoasentajilla on käytössään yhteys kentältä tietokantoihin
• Ylläpidämme Pohjoismaiden suurinta ammattikeittiölaitteiden varaosavarastoa Keravan toimipisteessämme ja varastoimme lisäksi kunkin alueen laitekantaa vastaavia osia palvelukeskuksissamme ja huoltoautoissamme eri puolilla maata.

Tarjoamme sinulle laitekannan kannattavaan ylläpitoon erilaisia palveluja, muun muassa laite- ja kuntokartoituksia sekä ennakkohuoltosopimuksia.