Metos Koulutuksen sähköposti: koulutus@metos.com

- koulutuksen palvelu- ja tarjouspyynnöt ja muut koulutusta koskevat yhteydenotot

 

 

Metos Koulutuksen palvelunumero ja päivystävä kouluttaja:
puhelin arkisin: 020 300 100

 

 

Metos-video on tehokas oppimisväline

Metoksella on oma videokanava osoitteessa www.vimeo.com/metos. Kanavalle on kerätty videoita, jotka kertovat laitteiden tarjoamista mahdollisuuksista ja perehdyttävät niiden käyttöön. Videot, jotka käsittelevät yhden tietyn laitteen käyttöä on otsikoitu ”koulutusvideo” -nimellä. Metos-videosivulle pääset tästä linkistä.

 

 

Metos Koulutus - parhaat laitteet ovat parhaita vain osaavissa käsissä.

Koulutuksen tehtävänä on varmistaa, että asiakas saa täyden hyödyn hankkimistaan laitteista. Tehokkaasti, taloudellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti toimiva ammattikeittiö on yhteinen tavoitteemme.
Monipuoliset, nykyaikaiset ja helppokäyttöiset Metos-ammattikeittiölaitteet avaavat sinulle uusia mahdollisuuksia laadukkaaseen ja taloudellisesti tehokkaaseen ammattikeittiötyöskentelyyn, joka näkyy asiakkaan lautaselle asti. Jotta tämä toteutuisi käytännössä, avainasemassa on henkilöstön osaaminen.

 

 

Palveluvalikoima

- laitteiden käytönopastukset ja käyttökoulutukset
- laitteiden erityisosaajakoulutukset
- laiteriippumattomat ammattikeittiöalan ammattikoulutukset
- Metos Kiiski -ammattikeittiöanalyysit ja valmennukset

 

 

Metos Kiiski -ammatikeittiövalmennukset

Metos Kiiski -ammattikeittiövalmennukset ovat muutaman tunnin koulutuspyrähdyksiä laajempia kunkin asiakkaan erityistarpeisiin räätälöityjä tavoitteellisia valmennuskokonaisuuksia, joiden tavoitteena on ammattikeittiön pysyvästi parempi suorituskyky.
"Metos Kiiski -valmennuksen myötä meillä on muutosvastarinnan tilalle tullut muutosmyötärinta. Porukkamme on innostunut kehittämään toimintaamme."

 

 

Metos Center palveluksessasi

Metos Center on koulutuskeskus, jossa järjestämme erilaisia koulutustilaisuuksia, seminaareja sekä täydennyskoulutusta ammattikeittiöalan osaajille. Metos Centerissä asioita opitaan, testataan ja tutkitaan ihan käytännössä yhdessä Metoksen ammattitaitoisten kouluttajien ja valmentajien kanssa. Avointa koulutustarjontaa voit seurata nettisivuiltamme tai Metos Uutiset -lehdestä.

 

 

Testaa tietosi netissä

Metoksen koulutustarjonta on täydentynyt nettisovelluksella, joka tarjoaa mahdollisuuden oppimiseen ja oman tason testaamiseen. Metoksen nettisivujen Testaa tietosi -osiosta löydät Astianpesu ammattikeittössä ja Ammattikeittiön energiatehokkuus -paketit. Oikeat vastaukset ja aihealueeseen liittyvä lisäinformaatio tulevat näkyviin jokaisen kysymyksen jälkeen. Tämä välitön palaute auttaa asioiden omaksumista toimien näin tehokkaana oppimisvälineenä. Testin kesto on noin puoli tuntia ja sen päätteeksi voi tulostaa itselleen todistuksen.
Testaa tietosi -osioon pääset tästä linkistä.

 

 

Kouluttajat

Kaikilla Metoksen kouluttajilla ja valmentajilla on vuosien monipuolinen käytännön kokemus erilaisista ammattikeittiöistä sekä laaja näkemys tämän päivän ruokakulttuurista sekä ruoan tuottamiseen tarvittavista menetelmistä, laitteista ja välineistä. Tällä hetkellä voimme tarjota koulutusta suomen, ruotsin, englannin, viron ja venäjän kielillä. Kerro meille koulutustarpeesi ja pyydä tarjous, niin räätälöimme sinulle kohdistetun paketin.