Metos on ollut jo lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Olemme markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuulumme ALI-ryhmään. Metoslaisia on noin 750 kymmenessä eri maassa.

 

Työpaikat

METOS TYÖPAIKKANA

Liity mukaan iloiseen joukkoomme!

Metos työllistää Suomessa noin 350 ammattilaista. Pitkäjänteinen panostus omaan tuotekehitykseen, valmistukseen sekä erilaisiin alan palveluihin vaatii monipuolista osaamista. Tämän vuoksi olemme valinneet osaamisen yhdeksi kolmesta arvostamme.

Kehittäessämme kokonaispalveluja ja omaa laitevalmistustamme, olemme samalla luoneet ainutlaatuisen osaajien verkoston. Laajan toimintakentän vuoksi yritys tarjoaa monipuolisia työtehtäviä aina suunnittelusta kokoonpanoon, myyntiin, huoltoon, varastoon sekä erilaisiin toimistotehtäviin. Keravan toimipisteessämme työskentelee noin 240 henkilöä ja pääkaupunkiseudun ulkopuolella työllistämme yli sata ammattilaista.

Työkavereiksi haluamme ihmisiä, joilla on intohimo ammattikeittiöalaan ja asiakasta ajatteleva asenne.

Avoimet työpaikat ja avoin hakemus

Kiinnostaisiko työskennellä jossain näissä tehtävissä?

Tutustu metoslaisiin

Työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat

Oletko työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa vailla?

Jos olet kiinnostunut työelämään tutustumisesta, harjoittelusta, opinnäytetyön, gradun tai diplomityön tekemisestä, ole rohkeasti meihin yhteydessä jättämällä avoin hakemus järjestelmäämme.

Tavataan ständillä!

Olemme mukana monissa rekrytointi- ja oppilaitostapahtumissa. Tule tapaamaan meitä, kerromme mielellämme meistä ja vastaamme kysymyksiisi!

Hyvinvointi on meille tärkeää

TYÖ, JOSSA VIIHDYT

Työn sujuvuuden kehittäminen on meille tärkeää. Meillä on töissä mukavaa, koska työyhteisömme on avoin, autamme toinen toisiamme työssä eteenpäin ja olemme ystävällisiä toisillemme.

MAHDOLLISUUKSIA VAPAA-AIKAAN

Vapaa-ajalla harrastekerhot, liikunta- ja kulttuurietu ja lomamökit ovat käytettävissäsi.

HENKILÖKUNNAN MUISTAMINEN

Muistamme onnitteluiden lisäksi lahjaesineellä pitkiä työuria ja elämän iloisia hetkiä kuten perheenlisäystä.

KEHITY TYÖSSÄSI

Kehity ammattikeittiöalan osaajaksi. Monipuoliset tehtävät ja projektit antavat sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

LOUNASTA HENKILÖSTÖRAVINTOLASSA

Nauti lounashetkesi Keravan toimipisteessä uusitussa viihtyisässä henkilöstöravintolassamme erinomaisen ruoan merkeissä.

VIRKISTÄYDYMME YHDESSÄ

Yksiköt järjestävät yhteistä virkistäytymisaikaa, jolloin heitetään työt hetkeksi narikkaan ja nautitaan yhdessäolosta.

Liity mukaan

Kaikki työpaikat

Tutustu Metos-arkeen Instagramissa