Metos on ollut jo lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Olemme markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuulumme ALI-ryhmään. Metoslaisia on noin 750 kymmenessä eri maassa.

 

Koulutuspalvelut

Metos Koulutuspalvelut – parhaat laitteet ovat parhaita vain osaavissa käsissä.

|

Metos Koulutuspalvelut

Palvelunumero ja päivystävä kouluttaja

Puhelin arkisin: 020 300 100

Koulutuksen palvelu- ja tarjouspyynnöt

koulutus@metos.fi  tai p. 020 300 100

Koulutuksen tehtävänä on varmistaa, että asiakas saa täyden hyödyn hankkimistaan laitteista. Tehokkaasti, taloudellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti toimiva ammattikeittiö on yhteinen tavoitteemme. Monipuoliset, nykyaikaiset ja helppokäyttöiset Metos-ammattikeittiölaitteet avaavat sinulle uusia mahdollisuuksia laadukkaaseen ja taloudellisesti tehokkaaseen ammattikeittiötyöskentelyyn, joka näkyy asiakkaan lautaselle asti. Jotta tämä toteutuisi käytännössä, avainasemassa on henkilöstön osaaminen. Koulutukset voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa tai Metos Centerissä.

 

Kouluttajat

Metoksella käytönopastuksen suorittaa koulutukseen pätevöitynyt kouluttaja. Koulutusorganisaatio on maanlaajuinen ja tutut kouluttajat palvelevat sinua paikallisesti. Kaikilla Metoksen kouluttajilla ja valmentajilla on vuosien monipuolinen käytännön kokemus erilaisista ammattikeittiöistä sekä laaja näkemys tämän päivän ruokakulttuurista sekä ruoan tuottamiseen tarvittavista menetelmistä, laitteista ja välineistä. Tällä hetkellä voimme tarjota koulutusta suomen, ruotsin, englannin, viron ja venäjän kielillä.

Voit soittaa koulutuksen numeroon myös ongelmatilanteessa laitteen kanssa, jossa tarvitset kouluttajan apua.

 

Palveluvalikoima

– laitteiden käytönopastukset ja käyttökoulutukset
– laitteiden erityisosaajakoulutukset
– laiteriippumattomat ammattikeittiöalan ammattikoulutukset
– ammattikeittiöanalyysit ja valmennukset

Laitetoimitukseen kuuluu käytönopastus, joka voi tapahtua puhelimitse, videon avulla tai paikan päällä. Opastuksen ajankohta ja tarve selvitetään aina asiakkaan kanssa kohdekohtaisesti. Käytännössä kaikki pitkälle automatisoidut laitteet kuten myös isot pesukoneet opastetaan paikan päällä. Opastuksessa perehdytään niin sujuvaan käyttöön, mahdollisuuksien hyödyntämiseen kuin laitteen ylläpitoon ja puhdistukseen.

Projektitoimituksen yhteydessä toteutetaan kohteessa neliportainen koulutus niin laitteiden, järjestelmien kuin prosessien haltuun ottamisen ja osaamisen turvaamiseksi. Koulutussuunnitelma rakennetaan aina projektikohtaisesti huomioiden asiakkaan aikataulu, tarpeet ja tavoitteet. Koulutus voidaan aloittaa Keravalla Metos Centerissä laitteisiin tutustumalla, omia reseptejä valmistamalla ja prosesseja rakentamalla. Pääosa koulutuksesta tapahtuu kuitenkin asiakkaan tiloissa.

Koulutus ylläpitää ja lisää ammattikeittiösi kilpailukykyä. Parhaimmillaan koulutus jatkuu koko keittiön elinkaaren ajan. Tarjoamme räätälöidyt koulutukset asiakaskohtaisesti tehtävän suunnitelman perusteella.

 

Video on tehokas oppimisväline

Metoksella on oma videokanava osoitteessa Vimeossa ja Youtubessa. Kanavalle on kerätty videoita, jotka kertovat laitteiden tarjoamista mahdollisuuksista ja perehdyttävät niiden käyttöön.

Kitchen Intelligence

Soita meille

Koulutus
020 300 100
Vaihde
020 439 13
Puhelinmyynti
020 300 900
Varaosat
020 439 4456
Huolto
020 300 300

Koulutuspalvelumme

Ammattitaitoinen ja pätevä koulutuspalvelumme valmiina auttamaan
Sara_Antila

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100

Sara Antila
Koulutuskoordinaattori
Kira Weckman

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100
p. 020 439 4047

Kira Weckman
Koulutuspäällikkö
Mirka_Siltanen_kokkitakki

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100

Mirka Siltanen
Kouluttaja
Elisa_Rontu_kokkitakki

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100

Elisa Rontu
Kouluttaja
Jari_Korhonen

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100
p. 020 439 4920

Jari Korhonen
Villa Hackman -keittiöpäällikkö, kouluttaja
Pirjo_Vanska

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100

Pirjo Vänskä
Kouluttaja
no_pic

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100

Tarja Ukonaho
Kouluttaja