Metos on ollut jo lähes 100 vuoden ajan varustamassa suomalaisia ammattikeittiöitä. Olemme markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux-maissa ja kuulumme ALI-ryhmään. Metoslaisia on noin 750 kymmenessä eri maassa.

 

Koulutuspalvelut

Metos Koulutuspalvelut – parhaat laitteet ovat parhaita vain osaavissa käsissä.

Metos Koulutuspalvelut

Tilaa koulutus tästä:

Voit tilata maksuttoman koulutuksen tästä, jos olet hankkinut uuden laitteen, koko keittiön tai SmartKitchen -palvelun Metokselta. Voit myös pyytää tarjousta maksullisesta koulutuksesta.

Palvelunumero ja sähköpostiosoite

Puhelin: 020 300 100 (arkisin klo. 8-16)
Sähköposti: koulutus@metos.fi

Koulutuksen tehtävänä on varmistaa, että asiakas saa täyden hyödyn hankkimistaan laitteista. Tehokkaasti, taloudellisesti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti toimiva ammattikeittiö on yhteinen tavoitteemme. Monipuoliset, nykyaikaiset ja helppokäyttöiset Metos-ammattikeittiölaitteet avaavat sinulle uusia mahdollisuuksia laadukkaaseen ja taloudellisesti tehokkaaseen ammattikeittiötyöskentelyyn, joka näkyy asiakkaan lautaselle asti. Jotta tämä toteutuisi käytännössä, avainasemassa on henkilöstön osaaminen. Koulutukset voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, etäkoulutuksena tai Metos Centerissä.

Kouluttajat

Metoksella käytönopastuksen suorittaa koulutukseen pätevöitynyt kouluttaja. Koulutusorganisaatio on maanlaajuinen. Kaikilla Metoksen kouluttajilla on vuosien monipuolinen käytännön kokemus erilaisista ammattikeittiöistä sekä laaja näkemys tämän päivän ruoan tuottamiseen tarvittavista menetelmistä, laitteista ja välineistä. Tällä hetkellä voimme tarjota koulutusta suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Jos herää laitteen käyttöön liittyviä kysymyksiä, voitte olla yhteydessä koulutuspalveluun.

 

Palveluitamme

– laitteiden käytönopastukset
– laitteiden erityiskoulutukset
– laiteriippumattomat ammattikeittiöalan koulutukset ja luennot
– ammattikeittiöanalyysit ja erityisvalmennukset

Laitetoimitukseen kuuluu käytönopastus, joka voi tapahtua etäkoulutuksena tai asiakkaan luona paikan päällä. Opastuksen ajankohta ja tarve selvitetään aina asiakkaan kanssa kohdekohtaisesti. Käytännössä kaikki pitkälle automatisoidut laitteet kuten myös isot pesukoneet opastetaan paikan päällä. Koulutuksessa perehdytään niin sujuvaan käyttöön, toimintojen hyödyntämiseen kuin laitteen ylläpitoon ja puhdistukseen.

Koulutussuunnitelma rakennetaan aina projektikohtaisesti huomioiden asiakkaan aikataulu, tarpeet ja tavoitteet. Isoissa kohteissa koulutus voidaan jakaa osiin ja aloittaa esimerkiksi Keravalla Metos Centerissä laitteisiin tutustumalla, omia reseptejä valmistamalla ja prosesseja rakentamalla. Varsinainen laitteiden käytönopastus tapahtuu kuitenkin asiakkaan tiloissa, kun laitteet otetaan käyttöön.

Koulutus ylläpitää ja lisää ammattikeittiösi kilpailukykyä. Parhaimmillaan koulutus jatkuu koko keittiön elinkaaren ajan. Tarjoamme räätälöidyt koulutukset asiakaskohtaisesti tehdyn koulutussuunnitelman perusteella.

 

Video on tehokas oppimisväline

Metoksella on oma videokanava Vimeossa ja Youtubessa. Kanavalle on kerätty videoita, jotka kertovat laitteiden tarjoamista mahdollisuuksista ja perehdyttävät niiden käyttöön.

Tästä löydät videoistamme listan.

Koulutuspalvelumme

Ammattitaitoinen ja pätevä koulutuspalvelumme valmiina auttamaan
Sara_Antila

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100

Sara Antila
Koulutuskoordinaattori
Kira Weckman

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100
p. 020 439 4047

Kira Weckman
Koulutuspäällikkö
Mirka_Siltanen_kokkitakki

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100

Mirka Siltanen
Kouluttaja
Elisa_Rontu_kokkitakki

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100

Elisa Rontu
Kouluttaja
Jari_Korhonen

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100
p. 020 439 4920

Jari Korhonen
Villa Hackman -keittiöpäällikkö, kouluttaja
Pirjo_Vanska

koulutus@metos.fi
p. 020 300 100

Pirjo Vänskä
Kouluttaja