Metos – vi hjälper professionella kök att lyckas

Hållbara och högklassiga utrustningslösningar och tjänster som täcker hela livscykeln för professionella kök. Oavsett om det gäller köket i en restaurang, i ett kafé eller i en personalrestaurang, eller ett produktionskök, ett centralkök eller ett storkök – vi hjälper små som stora professionella kök att lyckas.

Kombinera hållbar utrustning och optimerade processer för professionella kök till en effektiv och hållbar helhet. Med vår hjälp är de professionella köken en kombination av effektivitet och välbefinnande, så att kökspersonalens arbetsmiljö utgör en fungerande och trivsam helhet. 

Metos - Kitchen intelligence 

Metos har i hundra års tid utvecklat professionella kök och effektiviteten i dem samt hjälpt professionella kök. ”Kitchen Intelligence” är en del av Metos produktnamn och berättar om vårt mål att förbättra prestandan hos professionella kök. Vår kompetens står till våra kunders förfogande under hela livscykeln för ett professionellt kök eller en enskild apparat. Allt vi gör ska hjälpa våra kunder att lyckas.

Webbutiken

Beställ högklassig utrustning för ditt professionella kök snabbt direkt i vår webbutik! I webbutiken hittar du vårt urval, de senaste produkterna och gällande priser. Ta också en titt på de förmånliga Outlet-produkterna.
Till webbutiken

Våra tjänster

Våra tjänster stöder en effektiv och hållbar verksamhet i professionella kök i alla stadier av livscykeln. Vårt gemensamma mål är ett professionellt kök som fungerar effektivt, ekonomiskt, tryggt och miljövänligt.
Läs mer

Utvalda produkter i webbutiken

Listpris 1 856,00 € Kampanjpris 1 302,00 €

Listpris 533,00 € Kampanjpris 392,00 €

Listpris 1 735,00 € Kampanjpris 1 180,00 €

Listpris 864,00 € Kampanjpris 637,00 €

Listpris 12 713,00 € Kampanjpris 9 557,00 €

Listpris 404,00 € Kampanjpris 343,00 €

Underhåll

Vi tar hand om ditt kök.
Beställ underhåll genom att fylla i formuläret eller ring vårt underhållsnumret som alltid besvaras, tfn 020 300 300 (lna/msa).
Läs mer
Beställ underhåll

Aktuellt

Bistro Dagmar - favoriträtter och en avslappnad atmosfär

Bra köksdesign ger effektivitet och smidighet i vardagen i ett professionellt kök

Håll dina professionella köksmaskiner i toppskick - spara pengar och vår planet

Det moderna professionella köket är hållbart och flexibelt

Hållbarhet är en viktig del av vår affärsstrategi – vi erbjuder våra kunder högklassiga, hållbara tjänster och produkter som täcker hela livscykeln och som grundar sig på en kontinuerlig utveckling mot en mer hållbar framtid. Vi utvecklar vår verksamhet och våra tjänster under livscykeln så att vi själva och våra kunder ska ha en så liten miljöpåverkan som möjligt. Kundens behov är alltid utgångspunkten för våra tjänster. Vårt varumärke innehåller ett löfte om att vi stöder våra kunder i alla stadier av kökets livscykel.

Lär känna oss

Jobba hos Metos

Hur är Metos som arbetsgivare? Vi har cirka 350 anställda i Finland. Våra anställda berättar om hur det är att jobba hos Metos.

Läs mer

Hållbarhet

Vi erbjuder våra kunder högklassiga, hållbara tjänster och produkter som täcker hela livscykeln och som grundar sig på kontinuerlig utveckling mot en mer hållbar framtid.

Läs mer

Lokal och internationell

Vi är både en lokal och en internationell aktör. Vårt expertnätverk omfattar hela Finland och vi betjänar dig lokalt runt om i landet.

Läs mer

Service för professionella kök under hela livscykeln

Vi är din partner under hela livscykeln för det professionella köket. Vårt gemensamma mål är ett professionellt kök som fungerar effektivt, ekonomiskt, tryggt och miljövänligt. Det här är utgångspunkten när vi planerar våra tjänster. Tjänsterna omfattar val av utrustning som passar just ditt kök, installation av utrustningen, träning för att använda den, regelbundet underhåll och reparation samt återvinning när utrustningen når slutet av sin livscykel. Med hjälp av våra tjänster fungerar ditt professionella kök smidigt, hållbart och säkert.

”Vi behöver hjälpa våra kunder att lyckas med utmaningar som omgivningen skapar.”
- Sami Kuparinen, vd

 Metos OnLine -försäljning

Du kan beställa enskild utrustning i vår webbutik och genom vår OnLine-försäljning, där våra kunniga försäljningsexperter betjänar dig. OnLine-försäljningen hjälper dig i frågor om produkterna på numret 020 300 900 och per e-post på adressen tilaukset@metos.fi.