Butikskök och restaurangvärldar

Butikskök har blivit en allt viktigare konkurrensfördel i dagligvarubutiker.

Grocerant-fenomenet, som suddar ut gränsen mellan restauranger och matbutiker, erbjuder färsklagad läcker mat i miljöer där människor annars också rör sig. Grocerant finns numera i så gott som varje närbutik. Matbutikerna säljer färsklagade rätter som kan ätas som så eller värmas upp. Kunderna kan köpa med sig maten eller äta den på plats. 

Ett välplanerat och välutrustat kök möjliggör en lönsam matproduktion och anpassar sig också till framtida behov. Du har till ditt förfogande det största produkturvalet och det mest täckande servicepaketet på marknaden. Vi är med i alla steg, från planering till träning för användarna och underhåll av utrustningen.

Kalasataman S-market Redi on ruokakaupan ja ravintolamaailman herkullinen yhdistelmä

Turun K-Citymarket Länkkäri

Kaaren Kauppahallin ravintolat moneen makuun

Restauranger

Behöver du hjälp med konceptet för en ny restaurang eller är du intresserad av nya vindar i restaurangvärlden? Vi hjälper dig med alla behov i din restaurang. Vårt omfattande och högklassiga urval av utrustning för professionella kök kommer från världens bästa leverantörer av restaurangutrustning. Dessutom har vi kunnande om konceptutveckling och den här kompetensen kan vi utnyttja tillsammans med kunden. 

Våra experter i din tjänst

Juhani Kokora

Juhani Kokora

key account manager
butiker, bagerier, småindustri
020 439 4348
juhani.kokora@metos.fi

Mikko Lehtovirta

Mikko Lehtovirta

regionchef
restauranger, butiker, småindustri
020 439 4883
mikko.lehtovirta@metos.fi