Art.nr: MG4343325

Induktionsspis Metos Diamante D94/10TCII table top

Metos Diamante D94/10TCII induktionsspis har fyra 5 kW hällar. Den obrytbara keramik hällen är markerad med kokplattor vars temperatur kan justeras med en juste…

Listpris 15 165,00 €
På beställning
Metos Diamante D94/10TCII induktionsspis har fyra 5 kW hällar. Den obrytbara keramik hällen är markerad med kokplattor vars temperatur kan justeras med en justeringsknapp som har tolv lägesreglage. När du använder induktionsspisen värms inte den keramiska hällen förutom av värmen som överförs från kokkärlet. Värmen lagras inte i hällen, bara botten på kokkärlet och maten i kokkärlet värms upp, vilket gör att induktionsspisen är snabb och säker att använda. Det är också lätt att rengöra enheten, eftersom maten inte brinner på en sval yta. Enheten är utan stativ.

Effektiviteten, funktionaliteten och den eleganta designen i restaurangserien Metos Diamante 90 är designad för högpresterande prof essionella kök. Den robusta konstruktionen av de 900 mm djupa utrustningen, den enkla manövreringen och den enkla rengöringen ger möjligheten för användaren att fokusera bara på själva maten. Diamante 90-seriens enheter finns som bordsmodell eller med eget stativ, individuellt eller i kombination. Nivåerna på enheten är laserskurna, vilket säkerställer att de kan kombineras till en snygg kongruent helhet för krävande förhållanden i köket och med kunder.

- bordsmodell
- fyra hällar (5 kW / häll)
- cirkulär mönster identifierar varje matlagningsområde
- utrustad med sensor för att upptäcka gryta eller panna på ytan
- stora kontrollerna med 12 lägesreglade
- ram i rostfritt stål
- överhettningsskydd

TILLBEHÖR (beställs separat):
- öppet stativ
Allmän
Beskrivning Induktionsspis Metos Diamante D94/10TCII table top
Mått och kapacitet
Bredd mm 800
Djup mm 900
Höjd mm 250
Paketvolym 0,299 m3
Dimensioner på förpackning (LxBxH) 85x95x37 cm
Nettovikt med ental 132 kg
Vikt inkl. emballage 142 kg
Teknisk information
Anslutningseffekt kW 20
Spänning V 400
Antal faser 3NPE
Frekvens Hz 50/60
Typ av anslutning Flexibel