Art.nr: MG4262156

Mattransportvagn Metos Burlodge RTS HL tall

Metos RTS HL Tall Serveringsvagn för färdiga portionsbrickor i centraliserad matdistribution. Vagnen lämpar sig för verksamhetsprincipen cook-serve (tillred och…

Listpris 13 387,00 €
På beställning
Metos RTS HL Tall Serveringsvagn för färdiga portionsbrickor i centraliserad matdistribution. Vagnen lämpar sig för verksamhetsprincipen cook-serve (tillred och servera). Uppvärmnings- och kyltekniken fungerar med konvektionsteknik och finns i vagnen. Den är konstruerad att tillgodose gällande HACCP-stadganden. Den isolerade mellanväggen, som består av löstagbara element, delar brickan i en varm och en kall zon. Slät bricka, kräver inga specialkärl. Det finns tre programplatser (t.ex. för frukost, lunch och middag), med möjlighet att programmera två faser i varje.

-låg vagn med kapacitet för 26 (gejderavstånd 92 mm) eller 30 brickor (gejderavstånd 80 mm)
-varm del: temperaturreglering +0 °C ... +120 °C,
- kall del: kallförvaring av maten, temperaturområde +0 °C - +25 °C / OFF)

Egenskaper:

Användarvänlig: Tre programplatser (t.ex. frukost, lunch, middag) i två-fas program. Temperaturinställning och programtid. Förprogrammerat program startas manuellt

Lätt hantering: Ergonomiska handtag på två hörn.

Säkerhet: Digitaldisplay som visar kammartemperaturer i realtid samt kvarvarande programtid. Ljudsignal

Konstruktion och material: Aluminiumkantade dörrar av lätt och stötsäker ABS-plast och glasfiber, stomme i rostfritt stål AISI304 18/10, stötdämpare i plast, antistatisk ABS-plast (vit), polyuretan som isoleringsmaterialet i stommen och i mellanväggselementen, antimikrobmaterial i dörrhandtagen.

Energisparsam: isolerad med 30 mm injicerad polyuretan. Yttemperatur < +45 °C. Energivänligt Smart Temp -regleringssystem anpassar brukad effekt till vagnens fyllnadsgrad.

Avvisarlist runt hela vagnen dämpar stötar. Hjul i elastiskt gummi. Avvisarlist och hjul ämnar inga märken på väggar och golv.

Hygien: Kan spolas av invändigt och utvändigt (IPX5). Tätningslisterna, isolerade mellanväggselementen, luftavledningspanelerna samt inre panelväggarna kan vid behov avlägsnas utan verktyg för rengöring. Avlopp med pedal under bottnen på vagnen för tappning av kondens- och tvättvatten.

Service: Delar som är utsatta för förslitning (tätningslister, hjul)är lätt utbytbara.
Allmän
Beskrivning Mattransportvagn Metos Burlodge RTS HL tall
Mått och kapacitet
Bredd mm 1025
Djup mm 782
Höjd mm 1715
Paketvolym 1,449 m3
Dimensioner på förpackning (LxBxH) 103,5x80x175 cm
Nettovikt med ental 204 kg
Vikt inkl. emballage 210 kg
Teknisk information
Anslutningseffekt kW 6.2
Säkringsstorlek A 11
Spänning V 400
Antal faser 3PE
Frekvens Hz 50/60
Kapslingsklass (IP) 55
Typ av anslutning Flexibel
Kylmedium R507
Kylmedium, mängd g 750