Art.nr: MG4160749-Z23001

Torktumlare med värmepump Metos DAM6 HP är lätt att använda och effektivt med korta torkcykler. Genom att kombinera torktumlaren med tvättmaskinen SC65 kommer d…

Listpris 2 399,00 € Kampanjpris 1 749,00 €
I lager
Torktumlare med värmepump Metos DAM6 HP är lätt att använda och effektivt med korta torkcykler. Genom att kombinera torktumlaren med tvättmaskinen SC65 kommer de också att vara en bra tvättassistent när du staplar dem för att spara utrymme.

Torktumlaren Metos DAM6 HP lägst energiförbrukning i hela DAM-serien. Torktumlaren ger lite värme i rummet eftersom den återvinner värmen inuti maskinen. Om torktumlaren är ansluten till avloppet behöver behållaren för kondensvatten inte tömmas.

Torktumlaren Metos DAM6 HP är lämplig för användning när torkningstider är upp till fyra gånger per dag. Torktumlarens kapacitet är 6,5 kg. Torken har sju förvalda program. Programmen Auto extratorrt, Auto torrt, Auto normaltorrt har två temperaturinställningar. Normal temperatur och även låg temperatur för mer känsliga föremål och automatisk stryktorrtprogram. Det valda programmet och en uppskattning av återstående torkningstid visas i displayfönstret. Texten "End" visas på displayen och det hörs en signal (kan stängas av) när programmet är klart. Två minuter efter att torkprogrammet avslutats går skärmens bakgrundsbelysning och alternativknappen in i energisparläget.

Textilierna är lätt att fylla i torktumlaren tack vare den stora dörröppningen Ø450 mm och dörren öppnar sig helt 180°. Luddfiltret på dörren är lätt att rengöra.

- Med vämepump
- Kapacitet 6,5 kg
- Trumvolym 112 liter
- Trummått Ø571x476 mm
- Rostfritt stål-utseende
- Rostfritt ståltrumma och kar
- Dörrhand är reversibel
- Låg energiförbrukning
- Språkinställningar: Amerikansk engelska, engelska, svenska, danska, norska, finska, franska, tyska, italienska, spanska, ryska, holländska
- Barnsäkert alternativ
- Fristående

TILLVAL (SOM BESTÄLLS SEPARAT):
- Staplingskit SC65+DAM6
Allmän
Beskrivning
Mått och kapacitet
Paketvolym 0,368 m3
Dimensioner på förpackning (LxBxH) 91,5x61x66 cm
Nettovikt med ental 52 kg
Vikt inkl. emballage 56 kg