Art.nr: MG4344283

Elgrill Metos Diamante D94/10TSGEP bordsmodell

Metos Elgrill D94/10TSGEP i rostfritt stål är utrustad med höjdjusteringsanordning för galler på två nivåer och den har också en invändig låda för uppsamling av…

Listpris 5 620,00 €
På beställning
Metos Elgrill D94/10TSGEP i rostfritt stål är utrustad med höjdjusteringsanordning för galler på två nivåer och den har också en invändig låda för uppsamling av rester. Enheten har vältande värmeelementer för att underlätta rengöringsprocessen. Materialet på grillplattan är rostfritt stål och den är speciellt lämplig för fisk. Modellen är utan stativ.

Metos Diamante 90 -restaurangserien är designad för krävande användning i professionella kök och därför är apparaterna extremt effektiva, funktionella och snygga. Den robusta strukturen, enkla användningen och lätta rengöringen möjliggör mer fokus på att tillaga själva maten. Vitvarorna i Diamante 90-serien finns antingen i bordsversion eller med eget stativ, individuellt eller i kombination med andra vitvaror. Vitvarorna är laserskurna, vilket garanterar att de kan kopplas till andra apparater för att forma ett rent och stilrent utseende.

- bordsmodell
- ram i rostfritt stål
- grillplatta i rostfritt stål
- höjdjustering av galler för att hantera olika typer av matlagning
- intern fettuppsamlingslåda
- med vältande värmeelement
- två kokzoner
Allmän
Beskrivning Elgrill Metos Diamante D94/10TSGEP bordsmodell
Mått och kapacitet
Bredd mm 800
Djup mm 900
Höjd mm 250
Paketvolym 0,404 m3
Dimensioner på förpackning (LxBxH) 85x95x50 cm
Nettovikt med ental 95 kg
Vikt inkl. emballage 125 kg
Teknisk information
Anslutningseffekt kW 12
Spänning V 400
Antal faser 3NPE
Frekvens Hz 50/60
Kapslingsklass (IP) X4
Typ av anslutning Flexibel