Metos Marine – keittiöt ja pesulat kaikenlaisiin aluksiin

Metos Marine on yksi maailman johtavista laivakeittiöiden ja pesuloiden toimittajista, ja on erikoistunut tarjoamaan kestävät ja laadukkaat keittiölaitteet, keittiökalusteet sekä pesulat merenkulku- ja laivateollisuuden ammattikäyttöön. Laaja valikoimamme laitteita täyttää korkeimmatkin laatu- ja turvallisuusvaatimukset ja ne on suunniteltu kestämään vaativassa merenkulkuympäristössä, jotka edellyttävät tiukkoja turvallisuusstandardeja. 

Marine-puolelle erikoistuneet ammattilaisemme ymmärtävät merenkulun erityispiirteet pitkän alan kokemuksemme ansiosta. Keittiölaitteitamme ja -kalusteitamme käytetään jo yli 6 000 laivalla. Laivatoimitusten pääkohderyhmät ovat konttialukset kansainvälisessä rahtiliikenteessä, työalukset, offshore-alukset, Itämeren risteilijät, jäänmurtajat sekä tutkimusalukset. Keskimäärin toimitamme noin 150 kokonaiskeittiötä laivoille vuodessa.

Metoksen ensimmäiset laivatoimitukset alkoivat jo 50-luvulla ja varsinainen Marine-myynti aloitettiin 70-luvulla. Alusta asti on ollut mukana myös laivakeittiöiden suunnittelu ja laivoihin varta vasten kehitetyt laitteet. Nyt voimme tarjota laivakeittiösuunnittelua alaan erikoistuneelta suunnittelijalta. 

Kestävät keittiöt 

Laivakeittiön laitteet valitaan siitä näkökulmasta, että ne kestävät laivan koko elinkaaren ajan. Valikoimastamme löytyy paras ja sopivin laite kaikkiin käyttötarkoituksiin. Meille marine-säännökset ja standardit ovat jokapäiväistä ja tuttua asiaa, jotka otamme huomioon kaikissa toimituksissamme.

Lähtökohtaisesti laitteet valitaan siitä näkökulmasta, että ne kestävät käytön koko laivan elinkaaren ajan.

Palvelut

Suunnittelun lisäksi komissiointi ja tekninen tuki kuuluvat palveluihimme kokonaiskeittiötoimituksissa. Kokenut tekninen tuki auttaa etäpalveluna mahdollisissa ongelmatilanteissa. Toimitamme myös varaosat myymiimme laitteisiin ja meillä on varastossa laaja valikoima, yli 15 000 varaosanimikettä, valmiina nopeaan toimitukseen - jotta saat tarvitsemasi avun mahdollisimman nopeasti.
 

Asiantuntijamme palveluksessasi

Marine-myynti

myynti ja vaateet
020 43913
metos.marine@metos.com

Varaosat

020 43913
spareparts@metos.com

Tekninen tuki

020 43913
technical.support@metos.com
Riitta Patjas

Riitta Patjas

marine-myyntipäällikkö
020 439 4243
riitta.patjas@metos.com

Rongjian Xu

marine-myyntipäällikkö
020 439 4628
rongjian.xu@metos.com

Teresa Tynkkynen

Teresa Tynkkynen

marine-myynti 
020 439 4290
teresa.tynkkynen@metos.com

Teemu Karhunen

Teemu Karhunen

suunnittelija
020 439 4265
teemu.karhunen@metos.com